Meidän pienissä häissä | Kissanpäiväkimara: Meidän pienissä häissä

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Meidän pienissä häissä

Vanhan blogini puolella toivottiin kovasti postausta häistämme, mutten koskaan sitä ehtinyt tehdä, sillä kuvien saamisessa kesti aika kauan, ja kun olin ne vihdoin saanut, olin jo lopettanut bloggaamisen. Mutta miksipä ei elämänsä onnellisinta päivää voisi muistella jälkikäteenkin uudestaan ja uudestaan?

Avioiduimme siis J:n kanssa 28. helmikuuta 2014 noin kahden ja puolen vuoden seurustelun jälkeen. Paikalla olivat vain perheemme ja yksi läheinen ystäväpariskunta (kaaso ja bestman). Vihkiminen tapahtui Oulun Tuomiokirkossa ja sieltä siirryttiin tien toiselle puolelle juhlimaan Ynninkulmaan, jossa meille oli varattu yksi 1600-luvulla rakennetuista kellariholveista sekä aulatila tansseja varten. Kolmen ruokalajin päivällinen ja tanssia, pari puhetta ja hääkarkit. Just sellaiset häät kuin me J:n kanssa haluttiin. Ja heti seuraavana päivänä lennettiinkin New Yorkiin..... ♥

Isompia kommelluksia ei hääpäivänä onneksi sattunut, mitä nyt morsian saapui kirkkoon vähän viime tipassa ja tavaroita unohtui kaikilla vähän sinne sun tänne. Mä en kummemmin ehtinyt edes jännittämään, vaan kikattelin autossa kun kurvailtiin kiireellä kirkkoon kaason ja mun isän ja veljen kanssa.

Mutta siirrytäänpä kuviin. Klikatkaa toki taustalle myös meidän häävalssi, Johnny Cashin Rose of my heart.054067113129DSC_6994DSC_7577

Ynninkulman tilat oli niin mielettömän kauniit, että kauniin kattauksen lisäksi ei muita koristeluita edes tarvittu. Ruoka ja viinit taas, voi veljet että oli hyvää! Palvelu tuolla oli ihan ykkösluokkaa, ja kaikki meidän toiveet toteutettiin tosi hyvin. 

227242

Mä pidin itseni koko päivän tosi hyvin kasassa, vaikka olin epäillyt, että pillittäisin vähän väliä. En itkenyt aamulla kampaajalla kun esittelin äidille kimppuani, en hääpukua pukiessa. Itkua ei myöskään tullut kirkossa tai isäni puheen aikana, mutta annas olla, kun mun ihana kaasoni Jenni aloitti oman puheensa.... Me ollaan Jennin kanssa oltu ystäviä kohta kymmenen vuotta, eikä parempaa kaasoa olisi voinut toivoa.... ♥

286

Me haluttiin häistämme ehdottomasti sellaiset, ettei kellään tarvitsisi stressata mitään. Siksi meillä ei esimerkiksi isommin askarteltu tai pidetty leipomistalkoita, vaan suurin osa tuotteista ja palveluista tilattiin ammattilaisilta. Äiti halusi kuitenkin ehdottomasti tehdä meille hääkakun, joka olikin ihan mielettömän hyvää! (Ja meillä polkaisi J, vaikka mä olen edelleen vahvasti sitä mieltä, että se otti varaslähdön, kun polkaisi ennen kuin kakkulapio osui alustaan....)

DSC_7433

Ja tämä on se meidän virallinen hääpotretti. Tykkään tästä kuvasta ihan hulluna, rento, luonteva ja väreiltään harmoninen. 

Omasta lookista ei tullut yksittäisiä kuvia edes otettua, mutta väliäkö tuolla, puku kyllä näkyy näissäkin kuvissa, ja on itseasiassa mulla edelleen kaapissa. Sen verran voisin kuitenkin kertoa, että pukuni oli ranskalaisen Eglantine Creationsin Acadie, johon mulle lisättiin selkään nyöritys. Hiukset laittoi vakkarikampaajani Sirpa HiusTeamista ja meikin teki Paula Make Up Storessa Oulussa. Kukat meille tuli oululaisesta Kukka-Maariasta. Olin alunperin haaveillut ihan erilaisesta lookista, mutta loppujen lopuksi tää oli ihan nappiin, ja paljon enemmän mua kuin alkuperäiset suunnitelmat.

Kaiken kaikkiaan me ei tosiaan oltaisi voitu olla enempää tyytyväisiä päiväämme. Jos pääsisin suunnittelemaan häät nyt alusta asti uudestaan, tekisin kaiken ihan samalla tavalla.

Postauksen kuvat otti Juho Tauriainen Studio Salamasta.

10 kommenttia:

 1. nätti morsian ja nätit häät :) onko teidän perheillä jotain uskovaista taustaa vai ihan muuten vaanko halusitte noin nopeesti naimisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ole mitään erityistä uskonnollista taustaa, aika vaan tuntui oikealta meille :)

   Poista
 2. Kiva lukea lisää häistä, kun itsekin silloin odottelin, että kirjoittelisit niistä. :) Tuo hiusväri muuten käy sinulle tosi hyvin! Sen punaisen jälkeen oli aluksi vähän hassuja välimuotoja, mutta tuolloin häiden aikaan väri oli jo tosi hyvä. Katselin jo edellisestä postauksestakin, että oma värisi (eikäs se sitä aika pitkälti jo ole?) sopii sinulle tosi hyvin nyt, kun sitä on tullut tarpeeksi esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Joo, nyt alkaa tukka olla tosi lähellä omaa väriä, ei itseasiassa olla tehty häiden jälkeen mitään tuolle. Välivaiheet oli tosiaan aika mielenkiintoisia, mutta pakko oli kestää, kun päämääränä oli nimenomaan luonnolliseen väriin palaaminen, mikä ois yhdellä värjäyskerralla ollut aika mahdoton saada onnistumaan :)

   Poista
 3. Oi että, onpa kiva nähdä nämä viimein! :) Ihan kaikista eniten tykkään kuvasta, jossa ilmeisesti olette juuri astelemassa kirkosta, ihanat ilmeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) juu, siinä ollaan tosiaan juuri tulossa ulos kirkosta ja bongattu japanilaiset turistit jotka kuva meitä :'D

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia! :) Tykkään katella hääkuvia niiiiin valtavasti!!

  VastaaPoista
 5. Virallinen hääpotrettinne on niin kaunis! Muutenkin meinasi tulla ihan tippa linssiin kun laittoi biisin taustalle. Onnea onnellisesta hääpäivästä! (:

  VastaaPoista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!