Päivän asu #2 -- Niittilippis & poikien sandaalit | Kissanpäiväkimara: Päivän asu #2 -- Niittilippis & poikien sandaalit

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Päivän asu #2 -- Niittilippis & poikien sandaalit

Asu

Lippis - Festarikojusta
T-paita- Balsamik (Ellos)
Shortsit - Forever21
Sandaalit - Pax

Tämännäköisenä hihtelin kaupungilla eilen illalla, kun kävin kahvilla Sitan ja pikkusiskoni Nooran kanssa. Qstockista asti olen jumittanut sivuletissä ja niittilippiksessä, vaikka en vieläkään ole varma, tykkäänkö tuosta lippiksestä ollenkaan. Ehkä se on vain tottumuskysymys. Köyhän naisen Birkenstockit taas ovat löytö Cittarista, tarkkaan ottaen poikien (siis lasten) osastolta. Aitoa nahkaa, plussakortilla kolmekymppiä. Kelepaa mulle! Nuo istuu tosi hyvin jalkaan, vaikka mulla pitikin ottaa 37-kokoinen pari. Normaalisti kun kengänkokoni vaihtelee merkistä riippuen 38-39 välillä. Kokoja noista oli ainakin meidän lähicittarissa jonnekin 41 asti, jos joku haluaa käydä tsekkailemassa omaa paria. Tyttöjen mallissa sandaaleissa oli jotain strassikoristeluita, mutta itse halusin ehdottomasti nuo mustat, yksinkertaiset sandaalit.

IMG_5535

Uudessa lemppariteepparissa on siinäkin niittikoristelua. Tuo t-paita laskeutuu tosi kivasti ja hengittää, mikä on tosi tärkeetä etenkin näin helteillä.

Me oltiin tosiaan Sitan kanssa sovittu treffit asukuvauksen ja kahvittelun merkeissä. Matkalla Sitaa tapaamaan bongasin kaupungilta myös Nooran, joka liittyi meidän seuraan. Kuvailujen jälkeen päädyttiin Puistolaan, jossa mä herkuttelin pesto-fetaleivällä. Puistolasta saa mun mielestä muuten ehdottomasti Oulun parhaimmat leivät, siinä missä Bisketistä leivokset. Puhuttiin Sitan kanssa myös, että joku kerta pitäisi käydä testaamassa Puistolan ravintolankin puoli, kun toistaiseksi kumpikin on käynyt vaan kahvilan puolella. Kiinnostaisko teitä muuten silloin tällöin pienet suositukset Oulun kahviloista ja ravintoloista? 

IMG_5558

Mut nyt mä lähden odottelemaan, että J:n tekemä pannari paistuu. Ollaan jo varmaan viikko puhuttu, että pitäis tehdä, ja nyt vasta saatiin aikaiseksi....

9 kommenttia:

 1. Tää tykkää sivuletistä ja asusta - reipas fiilis kuvissa! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä kiinnostaa kahvila/ravintolaraportointi!
  Ihana t-paita. Mistä löytyi?
  -Elliska-

  VastaaPoista
 3. ääh -- olihan tuossa mainittu, mistä t-paita ostettu.
  -Elliska-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että kahvilajutut kiinnostaa! :) Ja joo, aattelin et helpompi laittaa mukaan toi Ellos kun merkki itsestään ei varmaan kovin monelle ole tuttu, itsekin törmäsin tuohon ekaa kertaa nyt :)

   Poista
 4. Haha luin vahingossa että paidan hengittävyys on tosi törkeetä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Törkeetä on, suorastaan hävytöntä!! :DD

   Poista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!