Tiikeri raidoistaan... | Kissanpäiväkimara: Tiikeri raidoistaan...

torstai 17. heinäkuuta 2014

Tiikeri raidoistaan...

Ketähän mä oikein yritin huijata? En osaa olla bloggaamatta. Kuukausi meni ilman, että bloggaaminen kävi mielessäkään. Eräänä toukokuisena päivänä sitten päähäni putkahti sana Kissanpäiväkimara. Seuraavaksi kävin ihan vain kaikenvaralta varaamassa blogipohjan tälle osoitteelle. Pitkään aikaan en puhunut näistä ajatuksista kenellekään, vaan kypsyttelin ajatusta mielessäni. Onko kyseessä vain tottumus ja "vieroitusoireet", vai haluanko todella jatkaa? Siinä vaiheessa, kun huomasin että työtekstien kirjoittaminen oli hankalampaa, kun en kirjoittanut vapaa-ajalla, ja kuvaaminenkin alkoi tökkiä, totesin, että kyllä mä tarvitsen bloggaamista edelleen.

Uusille lukijoille pikainen esittely: Moi, nimi on Tiina, ikää 24 vuotta. Asun Oulussa, perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi kaksi kissaa ja koira. Teen keikkaluonteisesti toimittajan hommia ja opiskelen liiketaloutta. Ensimmäisen blogini perustin Livejournalin puolelle 15-vuotiaana, mutta aktiivisesti olen blogannut vuodesta 2009 lähtien. Tämä blogi tulee edellisten blogieni tapaan olemaan sekoitus tyyli- ja lifestylejuttuja, elämän positiivisia puolia ja silloin tällöin vakavampaakin pohdintaa.

Ja mitäs mä olen tehnyt näiden kolmen kuukauden aikana? Otetaas pieni katsaus Instagramin puolelle, josta mut löytää nykyään nimellä @tiiiinasi (neljä I:tä... damn, kun pitää olla liian yleinen nimi).

Tänä kesänä olen siis....

Desktop9

- Vienyt aviomieheni J:n katsomaan stand uppia ja nauranut itseni tärviölle.
- Yllättänyt J:n vuosipäivän kunniaksi hotelliviikonlopulla.
- Hemmottelun vastapainoksi olen sitten hengannut vieraiden miesten kainaloissa, kun moikattiin Niko Kivelää keikkansa jälkeen ja jututin Jukka Rasilaa työn merkeissä. Sisäinen fanityttöni kiljuu edelleen.

Desktop10

- Herkutellut tuoreilla herneillä, mansikoilla ja vadelmilla.
- Kokkaillut naurettavan hyvää pizzantapaista.
- Treffaillut kavereita sushin merkeissä ja todennut, että Yuki kiilaa uhkaavasti Tomon rinnalle, enkä kohta osaa päättää kummasta Oulun sushiravintoloista tykkään enemmän.
- Syönyt vain kolmen nuolaisun verran kesän ekaa ja ainoaa irtojäätelöäni ennen kuin kävi köpelösti. Olen edelleen katkera.

Desktop11

- Käynyt Sitan kanssa kirpparilla myymässä ylimääräisiä kamoja huonolla menestyksellä. Jospa sit syksyllä uudelleen Oulun Suurkirpputorilla...
- Ajellut juhannuksen viettoon Taivalkoskelle ekaa kertaa vuosiin.
- Hengannut kotona kakaroiden kanssa J:n ollessa työreissuilla.
- Sairastanut perinteisen lomanaloitusflunssan.

Desktop12

- Uppoutunut "kevyen" rantalukemisen pariin Hailuodossa.
- Valvonut ystävien kanssa auringonnousuun.
- Nautiskellut mansikkavälipaloista töissä.
- Ihastellut hiuksiani, joihin olen pitkästä aikaa tosi tyytyväinen, ja silti leikitellut ajatuksella lyhyemmästä polkkatukasta... 

Desktop14

- Perkannut jokakesäiseen tapaan vaatekaappiani.
- Saanut kerrankin vähän väriä pintaan, vaikka kesäkuu olikin naurettavan kylmä.
- Rakastunut EOS:n huulirasvoihin, joita olen hamstrannut itselleni jo kolme Tornion reissuiltani.
- Iloinnut serkkuni virkkaamasta repusta, joka on ihan täydellinen rantakassi.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa että olet palannut blogimaailmaan! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kuulla sinusta taas! En edes kommentoinut lopettamistekstiäsi, kun suututti, että taas kerran yksi lempibloggaajistani lopettaa. Olenkin tässä jo ehtinyt miettimään, mitä sinulle ja kissoille kuuluu (ja toki koirallekin, mutta itse olen kissaihmisiä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on kaivattu :) Meille kaikille kuuluu oikein hyvää, tarkemmin tulee varmasti vielä kerrottua muissa postauksissa :)

   Poista
 3. Ihan huippua, että oot palannut!

  Minäkin huomasin miettiväni uuden blogin perustamista, jos siitä saisi uutta potkua kirjoittamiseen. Vanhassa ärsyttää lähes kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Jos vanhassa ärsyttää lähes kaikki, niin toki silloin kannattaa jo harkitakin puhtaalta pöydältä aloittamista :)

   Poista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!