Cardiff, I love you | Kissanpäiväkimara: Cardiff, I love you

tiistai 26. elokuuta 2014

Cardiff, I love you

About jokainen, joka on seurannut vanhoja blogejani, tietää miten rakastan Walesia ja Cardiffia. Paluu Cardiffiin on aina kuin palaisi kotiin.En nykyään enää ota Cardiffista niin paljoa valokuvia kuin ekoilla reissuilla, vaan keskityn nauttimaan olostani juuri sillä hetkellä. Silti niitä kertyy aina se parisen sataa per reissu.

Tällä kertaa reissasin pikkusiskoni kanssa, asuimme pikkuserkkumme opiskelijakämpässä ja hengailimme kaupungilla ilman kummempia aikatauluja. Nautiskelin pitkistä vaahtokylvyistä, luin pitkästä aikaa ensimmäisen Harry Potterin ja lauloin karaokea pubissa, jossa pikkuserkkuni työskentelee. Herkuttelin ruokafestareilla ja ravintoloissa, ostin lähes päivittäin tuoreita mustikoita lähikaupasta, shoppailin liikaa kirjoja mutta yllättävän vähän vaatteita. Opetin pikkuserkkuni ystävälle nippelifaktoja Muumeista, join fruitieita mutta yllättävän vähän kokista. En syönyt ainoatakaan palaa minttu-Aeroa, mutta toin kotiin kuusi levyä, kokkasin koko porukalle makaronilaatikkoa, opetin toisen pikkuserkkuni lapsille korttipelejä ja lauloin J. Karjalaista. Jätin meikkaamatta ja kuljin lenkkareissa ja college-paidassa suurimman osan ajasta. Rentouduin ihan toden teolla ennen koulun penkille paluuta.

IMG_6143IMG_6074IMG_6077IMG_6172IMG_6196IMG_6276IMG_6304IMG_6206IMG_6028

Mulla on ikävä takaisin jo nyt. Lupasin serkuille, että ensi kesänä vietän Cardiffissa kaksi viikkoa, mutta parhaassa tapauksessa pääsen takaisin jo joulun jälkeen, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!