Syysmeikkejä Make Up Storelta | Kissanpäiväkimara: Syysmeikkejä Make Up Storelta

tiistai 23. syyskuuta 2014

Syysmeikkejä Make Up Storelta

Taannoisesta Make Up Storen bloggari-illasta lähti siis muutama juttu mukaan kotiinkin. Mulla on tosiaan ennestäänkin ollut jo muutamia Make Up Storen tuotteita, joten tiesin jo etukäteen, että kun vaan oikeat sävyt löytyy, tykkään kyllä tuotteista. 

makeupstoretuotteet

Ensinnäkin jokainen iltaan osallistunut bloggari sai lahjakortin ryhmämeikkikurssille itselle ja kaverilleen. Kurssin arvo on 22 euroa, ja kursseja järjestetään aina erilaisten teemojen puitteissa. Oon itse aiemmin osallistunut päivämeikkikurssille, joten ajattelin tällä kertaa odotella jonkin muun teeman vuoroa.

Saatiin myös jokainen syyskuun lookin, Screamin, tuotteita testiin kotiin. Mun pussista löytyi silmienrajauskynä sävyssä Metal, sekä led-valolla varustettu huulikiilto sävyssä Atomic. Rajauskynää oon jo muutamaan otteeseen käyttänytkin, mutta tuo huulikiilto on sen verran raju, ettei ole toistaiseksi vielä päässyt käyttöön. Mikään varsinainen arkisävy tuo ei kyllä olekaan. Kiva vaan silti saada jotain erikoisempiakin juttuja välillä testiin, kyllä tuota varmasti tulee vielä bilefiiliksissä käytettyä.

makeupstorescream

Vaikka Scream-lookin tuotteiden sävyt oli monesti tosi tummia ja rajuja, on noita silti kohtuullisen helppo yhdistellä muiden tuotteiden kanssa, sillä kaikki Make Up Storen lookien sävyt on suunniteltu niin, että ne sopivat yhteen neutraalien sävyjen kanssa. Eli jos jokin tuote miellyttää, ei tarvitse ostaa isoa kasaa meikkejä ihan vaan siksi, että voi sitten oikeasti käyttää sitä yhtä suosikkiaan.

Itse ostin lahjapussin tuotteiden lisäksi myös huulipunan sävyssä Raspberry Creme ja huultenrajauskynän sävyssä Soft. Tarpeeksi vahvat sävyt, että erottuvat ja tuovat väriä kasvoille, mutta kuitenkin sen verran luonnolliset, että sopivat ongelmitta munkin neutraaliin arkimeikkiin. Huulipunat on muuten vielä tän kuun loppuun saakka tarjouksessa vain 11 euroa normaalin 19 euron sijaan!

makeupstorelips

Tässäpä vielä huulipuna ja rajauskynät tositoiminnassa, mun viime päivien suosikkimeikissä. Tämä kuva onkin otettu tuossa sunnuntaina, kun käytiin vähän seikkailemassa Sitan kanssa kuvaushommissa.... Näitä kuvia tulee kuitenkin lisää sitten myöhemmin. Oon viime vuosien aikana alkanut käyttää huomattavasti enemmän erilaisia huulipunia kuin nuorempana, jolloin pääpaino mun meikeissä oli yleensä silmissä. Jotenkin tuntuu vaan nykyään, että joko mun silmämeikki ei näy juuri mihinkään tai sitten se on yhtä suttua. Mun silmäluomet kun on jotenkin sen malliset, ettei mitkään rajaukset ja luomiväriviritelmät pääse oikein oikeuksiinsa. Tässä meikissä käytössä oli kuitenkin tosi neutraalit luomivärit ja tuo Metal-rajauskynä niin ylä- kuin alaluomellakin, ja huulilla sitten tuo huulipuna ja rajauskynä. 

makeupstorenaama

8 kommenttia:

 1. Hyvä postaus niin ku odottaa osasiki ;)

  VastaaPoista
 2. Vitsit miten kaunis tuo ensimmäinen tuotekuva :) Ihanat syksyvärit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Satuin kulkemaan kukkapenkin ohi porukoilla ja bongasin ton kulmauksen :D

   Poista
 3. Oo, ihania tuotteita! :) Atomic on kieltämättä aika ärtsy, mutta kannattaa kokeilla esim. violettiin taittavan huulipunan päällä kevyesti! Silloin se ei ole niin erikoinen :D

  VastaaPoista
 4. Ihana kun säkin teit postauksen näistä meikeistä<3 Tosi kivasti toteutettu<3

  VastaaPoista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!