Oulun bloggaajien iltamat | Kissanpäiväkimara: Oulun bloggaajien iltamat

perjantai 10. lokakuuta 2014

Oulun bloggaajien iltamat

oulunbloggaajat
(c) Mette
oulunbloggaajat3

Sita kutsui viime lauantaina kasan oululaisia bloggareita kotiinsa istumaan iltaa ja tutustumaan. Meitä oli paikalla lopulta 25 henkeä, ja ilta kului vallan mukavasti höpötellen ja herkutellen. Cloetta oli lähettänyt meille iltaa varten suklaita ja karkkia, ja jokainen meistä bloggareista toi mukanaan jotain syötävää tai juotavaa nyyttärihengessä. Meillä olikin siis tarjolla muun muassa pastasalaattia, sushia, brookieseja, melkeinraakapatukoita, itsetehtyä guacamolea, sipsejä, brownieseja ja luoja ties mitä muita herkkuja.

oulunbloggaajat2

Lumene oli sponssannut meille myös pienet lahjat luomiväripalettien ja ripsivärin muodossa. Oma settini vielä odottelee testailuaan, mutta tykkään kyllä kovasti luomivärini viileähköistä ruskeista sävyistä. Ripsivärin lupasin jo pikkusiskolle, joka kuulemma kaipailee uutta. Mulla kun ei pysy silmissä mikään muu kuin Sensain 38-ripsari.

oulunbloggaajat1

Mistä tietää, että on ollut kiva ilta? No siitä, että kamerassa on ylipäätään vaan muutama kuva, ja ainoa, jossa olen itse, on tämä Sitan kanssa napattu yhteisselfie. Iltaa kohden siirryttiin porukalla 1bariin, jossa meille esiteltiin ja tarjoiltiin erilaisia kuoharipohjaisia klassikkodrinkkejä. Mun suosikiksi nousi Death in the Afternoon, Ernest Hemingwayn keksimä juoma, jossa on kuoharin lisäksi absinttia. Muutama ensimmäiseksi ilmoittautunut sai myös oman blogin pohjalta kehitellyn nimikkodrinkin. Omani oli ihan ylisöpö, omenainen ja kuohuva. Sokeripalan ja kuoharin lisäksi tuossa oli ainakin omenalikööriä.

oulunbloggaajat4
(c) Elisa

Mä hipsin 1barista kotiin jo vähän puolen yön jälkeen, sillä olin ollut suuren osan edeltävästä viikosta flunssassa, joten katsoin parhaaksi painua ajoissa pehkuihin, kun muut jatkoi vielä iltaa tanssimaan. Kaikenkaikkiaan ihan mahtavan hauska ilta, vaikka en ehntinyt juttelemaan ja tutustumaan läheskään kaikkien kanssa, vaikka ahkerasti sukkuloin porukasta toiseen pitkin iltaa.

Hurjasti kiitoksia vielä koko porukalle kivasta illasta ja erityisesti Sitalle, kun laitoit illan kasaan! Lisää kuvia illasta pääsee stalkkailemaan Instagramsita tunnisteella #oulunbloggaajat

2 kommenttia:

  1. Ihana muistella meidän iltaa tämän postauksen myötä ♡jotenkin tämä sun kitjoittama oli kivan selkeä ja johdonmukainen :)

    VastaaPoista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!