Terveisiä sohvan uumenista | Kissanpäiväkimara: Terveisiä sohvan uumenista

torstai 2. lokakuuta 2014

Terveisiä sohvan uumenista

Joo, kolmas viikko flunssaa meneillään, ja nyt about kolme kertaa pahempana kuin aiemmin. Varmaan siksi, etten oo aiemmin malttanut rauhoittua täysin lepäämään. Välillä tää kun oli jo parempanakin, mut nyt on otettu takapakkia ihan kunnolla.Toissayönä heräsin sellaiseen kurkkukipuun että oksat pois. Päässä päivään sopivasti soi Hausmyllyn Ikävä lokakuu ja henki ei kulkenut, kun nenä oli tukossa. Tähän mennessä olen käyttänyt varmaan pienen metsän verran nenäliinoja. Että terve. Huomenna ois pakko herätä kasiksi kouluun ja kahdelta luomenpoistoon, ja lauantaina olisi Sitan emännöimät blogi-iltamat. Aion siis tankata tänään vitamiineja ja teetä ja mennä aikaisin petiin siinä toivossa, että saisin nukuttua paremmin, kuin viime yönä.

flunssa

Piristystä flunssahöyryjen keskelle on tuoneet ylläolevat jutut. Kidutettiin Senniä uudella pinkillä neuleella, johon Senni alkaa kuitenkin jo tottua. Pirun söpöä. Testasin myös ekaa kertaa ikinä vaahtokarkkeja kurkkukivun lievityskeinona ja yllätyksekseni myönnän, että ainakin mulla ne ihan oikeasti myös toimi. Ei kipu toki kokonaan kadonnut, mutta lievittyi kyllä tehokkaasti. Oon myös juonut mukitolkulla minttukaakaota maailman söpöimmästä takeaway-mukistani. Nam ♥ Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä, tänään tuli postissa myös tilaamani Blog by the book -kirja. So far aika paljon tuttuakin tavaraa, kun blogihistoriaa on itsellä takana jo jonkun verran, mutta myös ihan mukavasti uusiakin juttuja. Tästä kirjasta voisin kertoa myöhemmin enemmänkin, jos vaan porukalla kiinnostusta riittää?

Nyt vähän stand uppia telkkarista ja sit vällyjen väliin. Kivaa loppuviikkoa ihanat! ♥

10 kommenttia:

 1. Mitä, vaahtokarkkeja kurkkukivunlievitystoimenpiteenä? Onks tää joku yleinenki juttu? Kerro lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Alunperin on ilmeisesti ollut kyse siitä, muinoin vaahtokarkkien tekoon käytettyä rohtosalkoruusun (engl. marshmallow sekin) mahlaa on käytetty myösyskänlääkkeenä ja kurkkukipua lievittävänä rohtona. Nykyään teho perustuu ilmeisesti liivatteeseen, vaikka kuulemma sokerisesta ja nieltäessä suht liukkaasta rakenteestakin on apua.

   Mä törmäsin tähän yöllä googlaillessani, ja tästä löytyi juttua näinkin luotettavista lähteistä:

   http://www.iltalehti.fi/flunssa/2012103016265815_fl.shtml
   http://www.voice.fi/koti/nain-taltutat-helposti-kurkkukivun--10-tapaa/23/43649

   Poista
 2. Tuo vaahtokarkkijuttu on maailman paras uutinen! Ja ihana tuo muki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, paljon kivempi lievityskeino kun joku Mynthon tai suolavesikurlaus! :D

   Poista
 3. Haha :D Jännä nuo vaahtokarkit. Mistä oot ostanu tommosen ihanan kahvimukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muki on New Lookista, ostin sen nyt viimeksi Walesin reissulta :)

   Poista
 4. Vaahtokarkkia kurkkukipuun! Kukapa olisi arvannut :o täytyy päästä kokeilemaan, tosin flunssaa en kyllä haluaisi :D En kestä teidän koiran söpöyttä<3 ja kylläkyllä! kiinnostaa tuo kirjanen :) En edes tiennyt tuollaisen olemassaoloa! Liityn lukijaksi, että näen mahdollisen postauksen siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää flunssa ei oo kovin kiva, mutta lääkitys on nyt kyllä kohdillaan! :D Ja Senni on kyllä aika söpö, etenkin villapuserossaan <3

   Veikkaan, että ensi viikon aikana tulee postaus tuosta kirjasta :)

   Poista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!