Kuulumisia | Kissanpäiväkimara: Kuulumisia

torstai 12. helmikuuta 2015

Kuulumisia

makiaoulu3

Terve! 

Pidin ihan huomaamatta vähän taukoa, kun oon ollut vähän flunssainen ja kiireinen viime aikoina. Viimeisten muutamien päivien aikana on kuitenkin pitkästä aikaa riittänyt aurinkoa ja niin sitä vain alkaa mielikin piristyä valon myötä. Tiistaina treffattiin pitkästä aikaa Sarkun ja Sitan kanssa Makiassa, vaikka mulla olikin liian kiire seuraaviin hommiin. Onneksi ehdittiin kuitenkin nähdä nyt, sillä molemmat likat on piakkoin lähdössä reissuun, Sarkku useammaksi kuukaudeksi. Mullahan on reissusuunnitelmat jäissä niin kauan, että tiedän omat suunnitelmani esimerkiksi harjoittelupaikan suhteen, joten oon aika kade! 

makiaoulu2makiaoulu
Kaverikuvat ©Sarkku

Sita ja Sarkku on ihan ehdottomasti yksiä parhaimmista tyypeistä, joihin mulla on ollut ilo tutustua blogini myötä, ollaan sen verran samanlaisia luonteeltamme kaikki. Nauretaan samoille jutuille ja me kaikki otetaan blogiemme kanssa tosi rennosti. En ees tajua, miksi Sarkkuun tutustumisessa kesti näinkin kauan, sillä oon seurannut Sarkun blogia jo useamman vuoden ja ollaan jo pitkään asuttu samassa kaupungissakin. 

Tää viikko on muuten kulunut rennoissa merkeissä pitkälti kotona ja koulussa. J on ollut Sodankylässä työreissussa, ja mä olen pitänyt kotia pystyssä. Tänään illalla lähdetään viikonlopuksi Iihin vahtimaan meidän perheen vanhempia koiria, kun muut lähtee Syötteelle mökkeilemään. Lauantaina olis tarkoitus mennä katsomaan 50 shades of Grey -leffa, joka oli kirjana kyllä ihan uskomatonta kuraa, ja saadaan myös vihdoin meidän uusi sohva kotiin (tätä postausta kirjoitan patjalla olkkarin lattialla, sillä vanha sohva lähti tiistaina, sellasta bloggarin glamour-elämää...). 

Mulla on kovasti ollut tarkoitus tehdä postaus tammikuun ostoksista mutta koska en taida missään vaiheessa saada kaikkia juttuja samaan kuvaan, kuten aluksi oli tarkoitus, taidan toteuttaa kuvituksen muutoin. Tulossa se siis joka tapauksessa on! Toinenkin postaussarjan tyyppinen juttu on tulollaan, mutta blogikliseiden mukaisesti voisin todeta, että siitä lisää ensi viikolla... ;)


7 kommenttia:

 1. Miks meet kahtommaan elokuvan, joka ei kiinnosta? O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leffa kyllä itseasiassa kiinnostaa edelleen, sillä on ihan mielenkiintoista nähdä, millaista jälkeä ammattimaiset käsikirjoittajat, ohjaajat ym. on saaneet aikaan kirjasta, joka on alunperin kirjoitettu Twilightin fanfictioniksi, mikä paistoi kyllä kovasti läpi kirjasta. Plus leffassa ei välttämättä samalla tavalla toisteta niitä juttuja, jotka kirjassa tyyliin joka toisella sivulla toistuessaan alkoi ärsyttää :D

   Poista
 2. Vähä mua nauratti ku kuvittelin sut sinne olohuoneen nurkkaan sen patjan kans :--D kai ne kaikki eläimet on linnottautunu vielä siihe ympärille? XD

  Määki mietin tossa että mite ei tutustuttu aikasemmin mut ehkä mää oon sen verran epäsosiaalinen jotenki etten aikasemmin ees tajunnu et blogin kautta vois oikeesti tutustua ihmisiin ö.ö" Onneks tunnetaan nyt sentää! B)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai on kaverit kainalossa! :D Ainaki välillä :D Ja jep, onneksi nykyään tunnetaan! :)

   Poista
 3. Me ollaan kans lauantaina menossa, mutta en oo vielä varma mihin näytökseen. :D Saa nähdä minkälaista kuraa se leffa on vai onko ihan kahtomisen arvoinen! Jokatapauksessa tämmösenä leffafriikkinä pakko olla todistamassa. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pakko sitä on nää "ilmiöt" katsastaa et voi sit arvostella kunnolla :D

   Poista
 4. Muakin tavallaan kiinnostaisi mennä katsomaan se leffa vaikka kirjoja en jaksanutkaan ihan kokonaan lukea... Kovin yksitoikkosia ja tylsiä olivat.
  Olin kyllä ihan myyty kun kuulin että Charlie Hunman olisi pääroolissa Christian Greynä, mutta kun hän nyt jäi pois niin saa nähdä että tuleeko sitä leffaa tsiigailtua missään vaiheessa.
  Kovasti se ainakin on julkisuutta saanut :D Varmaan tekijöillä kovat paineet kun se kirjasarja myi niin älyttämön hyvin.

  VastaaPoista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!