Pari vinkkiä vielä.... YSL Volupté Tint-In-Oil | Kissanpäiväkimara: Pari vinkkiä vielä.... YSL Volupté Tint-In-Oil

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Pari vinkkiä vielä.... YSL Volupté Tint-In-Oil

ys_lipoil1

Hehkutin tuossa hetki sitten YSL:n uutta huuliöljyä, joka vei sydämeni täysin. Moni muukin teistä vaikutti näistä kiinnostuneelta, mutta harmitteli kallista hintaa. Ajattelinkin siis tulla vinkkaamaan, että YSL Volupté Tint-In-Oil -öljyt ovat vielä maaliskuun 15. päivään saakka Stokkan kanta-asiakkaille tarjouksessa hintaan 28€, eli hinnasta on riipaistu vajaa kymppi pois!

ysl_lipoil2

Mäkin hain tarjouksen innoittamana vielä toisen sävyn itselleni ja kuulin samalla toisenkin jakamisen arvoisen vinkin näiden suhteen. Eli pitäkää ehdottomasti nuo putkiloiden suut kuivana älkääkä pyyhkikö ylimääräistä öljyä aplikaattorista purkin reunaan! Tuosta on kuulemma tullut nyt ihan kansainvälinen ohje, sillä jos putkilon suu on koko ajan öljyssä, alkaa putkilo vuotaa kapillaari-ilmiön takia. Kyse ei siis ole varsinaisesta viasta tuotteessa, vaan vain ominaisuudesta, johon kannattaa varautua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!