Helpoimmat tavat seurata Kissanpäiväkimaraa | Kissanpäiväkimara: Helpoimmat tavat seurata Kissanpäiväkimaraa

lauantai 23. toukokuuta 2015

Helpoimmat tavat seurata Kissanpäiväkimaraa

Kuten monessa muussakin paikassa on tullut ilmi, Blogilista lopettaa toimintansa kesäkuun alussa. Nyt onkin sitten sopiva aika palautella mieleen, millä muilla tavoin Kissanpäiväkimaraa voi seurata! Suora linkki selaimen kirjanmerkeissä toimii toki hyvin, mutta kätevämpiäkin palveluita löytyy!

kissanpäiväkimara

1. Facebook
saailmoitukset
Kissanpäiväkimaran Facebook-sivun kautta saat kätevästi tiedon uusimmista postauksista suoraan Facebookin uutisvirtaan, eikä mitään erillisiä rekisteröitymisiä muille sivustoille tarvita. Satunnaisesti tuonne tulee muutakin sisältöä.


Kannattaa vain muistaa klikata tuolta Tykätty-namiskan kohdalta täppi tuohon "Saa ilmoitukset"-kohtaan, ettet missaa mitään! 2. Google-käyttäjäraati
Se perinteinen. Löytyy tuosta sivupalkista postausten oikealta puolelta, ilmoittaa postaukset suoraan Bloggerin käyttäjäpaneeliin. Oma suosikkini! Tulee kätevästi tsekattua uusimmat postaukset aina kun tekee yhtään mitään oman bloginsa kanssa. Lukijaksi liittyminen onnistuu myös klikkaamalla tästä.


3. Bloglovin'
Bloglovin' on kansainvälinen palvelu, jonka kautta blogien uusimmat postaukset saa kätevästi sähköpostiin tai omaan fiidiin Bloglovin'in omalla sivustolla. Blogien postauksia voi myös selailla kätevästi blogien omilla sivuilla. Lisäksi Bloglovin' lähettää viikoittain muutaman suositun kansainvälisen postauksen kokoelman mailiin, mikä on aika jees!


Tämä onkin uusi tuttavuus! Äkkiseltään vaikuttaisi hyvin samantyyliseltä kuin Blogilista. Blogeja voi selata kategorioiden mukaan ja postauksia etsiä eri hakusanoilla. Lisäksi sivustolla voi listata erikseen esimerkiksi arvonta- ja haastepostauksia. Blogien omilta sivuilta löytyy katkelmat postauksista samaan tyyliin kuin Bloglovin'issa.


5. Instagram
Kulissien taakse pääsee kätevimmin kurkistamaan Instagramin kautta. Jokaista postaustani en toistaiseksi linkitä Instagramiin, mutta täältä löytyy paljon sellaisia juttuja, jotka ei aina blogiin asti päädy. Instagramista minut löytää nimellä @tiiiinasi.

Mitä kautta te seuraatte blogeja mieluiten?

4 kommenttia:

 1. Liityin eilen tuonne blogipolkuun ja pakko sanoa, että tykkään huomattavasti enemmän kuin blogilistasta! En oikein koskaan päässyt siihen sisälle, mutta blogipolku taas tuntui jotenkin omanlaiselta saman tien - tottakai sekin vaatii vielä hieman totuttelua ja lisätutustumista, mutta ensivaikutelma on oikein hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ensivaikutelmaltaan vaikuttaa kivalta :)

   Poista
 2. Haha, meikä on aina käyttäny vaan tuota bloggerin omaa listaa! Olin melko varma että ei sitä kukaan muu oikeesti käytä blogien seuraamiseen enää nykyään ku kaikki aina valittaa siitä ku se on nii huono :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän se bugittaa, mutta jotenkin se vaan itelläkin on se lemppari! :D Facebook on nykyään kyllä ihan toimiva kans, jos vaan bloggari itse muistaa sinne postaukset linkittää...

   Poista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!