Päivän asu #10 -- Kiireisen kevään kuulumisia | Kissanpäiväkimara: Päivän asu #10 -- Kiireisen kevään kuulumisia

maanantai 11. toukokuuta 2015

Päivän asu #10 -- Kiireisen kevään kuulumisia

ootd1

Moikka! Mihin tää aika oikein kuluu, justhan oli tammikuu, ja nyt on muka jo vuoden viimeinen tentti edessä huomenna? Mulla on edessä hurja kuuden päivän "kesäloma", ennen kuin aloitan ensi viikon maanantaina työharjoittelun aivan uudessa paikassa ja uudella alalla. Jännittää hulluna, siitä on niin pitkä aika kun olen tehnyt mitään muita töitä kuin kirjoitellut kepeitä lehtijuttuja. 

Viime viikot oon ollut superkiireinen, joten oon sit yrittänyt pukeutua mahdollisimman rennosti kiirettä kompensoidakseni. Tässä asussa treffasin Sitaa tasan viikko sitten perinteisten kahvilatreffien ja leffan merkeissä. Tuo vaaleankeltainen college on uusi hankinta, jonka nappasin mukaan Zizzin alerekistä samalla, kun hain istuvan valkoisen kauluspaidan viime lauantain hautajaisia varten. Todellinen yllättäjä, sillä en edes muista, milloin olisin viimeksi omistanut mitään keltaista. Tuo on supermukava ja rento, just sopiva näihin semilämpimiin kevätpäiviin. Converset puolestaan on jo viitisen vuotta vanhat, mutta edelleen ihan priimakunnossa, kun olen välillä pessyt niitä. 

ootd2ootd3

Paita ja takki - Zizzi
Farkut - Lindex
Reppu - BikBok
Tennarit - Converse

roosteri

Kesän eka jäätee Roosterissa! Aivan törkeän hyvää, just sopiva yhdistelmä makeaa ja kirpeää. Eikä muuten ollut pahaa tuo kinderpiirakkakaan, vaikkei sitä haarukalla voinutkaan syödä, kun oli sen verran vahvasti suklaata päällä. Näiden herkutteluiden jälkeen suunnattiin tosiaan vielä leffaan, koska mulla oli kasa joululippuja käyttämättä, ja ne oli uhkaavasti vanhentumassa. Kävin sit viime viikolla kolmena päivänä peräkkäin leffassa. Väkivallan vuosi, Get Hard ja Big Game oli kaikki omissa kategorioissaan oikein mukiinmeneviä pätkiä, vaikka mikään niistä ei varsinaisesti ollut sellainen, että ilman tätä lipputilannetta olisin mennyt varta vasten katsomaan. Oli kyllä kiva viettää pitkästä aikaa iltapäiviä leffateatterissa, sillä vaikka vielä pari vuotta sitten kävin leffassa ihan jatkuvasti, viime aikoina se on vaan jotenkin jäänyt.

silmutsilmut2

Nyt mä lähden vielä käymään koululla ja kaupassa ennen illan lenkkiä ja tenttiin lukua. Ihana päästä pitkästä aikaa lenkille, sillä mulla on viimeiset pari viikkoa mennyt vähän ohi flunssan ja jalan temppuilun takia, mutta nyt näyttää jo hyvältä! Huomenna herään ajoissa tenttiin, jonka jälkeen käännetään Sitan kanssa auton keula kohti Haaparantaa ja Ikeaa. Sit alkaakin toinen kouluvuosi olla taputeltu, jee! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!