Bloggareiden aktiviteettipäivä Oulussa | Kissanpäiväkimara: Bloggareiden aktiviteettipäivä Oulussa

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Bloggareiden aktiviteettipäivä Oulussa

Lauantai oli aika superkiva päivä! VisitOulu oli kutsunut kasan oululaisia bloggareita viettämään päivää tutustuen kesäisen Oulun tarjontaan.

makiaoulumakiaoulu2

Päivä lähti liikkeelle herkullisella aamiaisella puistokahvila Makiassa. Voisarvia, smoothieita, hedelmiä, juustoja... Nam! Valikoima ei ole älyttömän suuri, mutta sitäkin laadukkaampi. Seisovan pöydän lisäksi aamiaiseen kuuluu myös tilauksesta tehty munakas, jonka täytevaihtoehdot vaihtelevat. Hintaa aamiaisella on tarjolla vajaat 12 euroa, mutta tuolla kyllä pärjää todella pitkälle päivään! 

leijakoululappis

Makiasta lähdettiin liikkeelle Leijakoulu Lappiksen tarjoamilla cruiser-pyörillä. Alkuun ajoasento tuntui tosi oudolta ja huteralta, mutta hetken päästä leveään ohajustankoon jo tottui, ja pyörä kulki raskaaseen ulkomuotoonsa nähden yllättävän kevyesti. Kovasti alkoi tehdä mieli itselle samanlaista, mutta nuo on sen verran arvokkaita ostaa itselle, että taitaa jäädä haaveeksi, kun oma pyörä on ihan priimakunnossa eikä oikeaa tarvetta vaihdolle ole. Noita pyöriä saa vuokrattua Lappiksen toimipisteeltä Kiikelistä, jossa pääsee testaamaan myös suppailua. Hinnat pyörävuokrille lähtevät 15 eurosta, jolla saa yhden pyörän käyttöönsä kolmeksi tunniksi.

superpark

Seuraavana etappina meillä oli SuperPark. Aiemmin en oo tuolla käynytkään, ja yllätyin siitä, miten monipuolinen tuo paikka oikeasti on! Ja tuolla pystyy ihan aidosti osallistumaan ihan kaikki. Mun pitää ehkä viedä mun kummipoika tuonne tässä lähipäivinä. Meillä oli tuolla ohjelmassa pientä kisailua mm. polkuautoilun, kiipeilyn ja minigolfin merkeissä, ja hiki taisi tulla kaikilla riehuessa!

ylexpopouluylexpopoulu2
©Sita

SuperParkista siirryttiin Torinrantaan. Palautettiin pyörät Lappiksen toimipisteelle Kiikeliin ja käveltiin YleX Popin lavan tietämille, jossa saatiin backstage-passit kaulaan ja päästiin kierrokselle kulisseihin. Jututettiin YleX:n juontajia ja päästiin yhteiskuviin mm. Isac Elliotin ja Mikael Gabrielin kanssa. Mun oma musamaku tuntuu painottuvan enemmän aikakauteen, jolta iso osa artisteista on jo pistänyt pillit pussiin tai kuollut, joten mitään fanityttöhysteriafiiliksiä ei syntynyt, mutta taytyy kyllä antaa pisteet siitä, miten ammattimaisesti esimerkiksi 14-vuotias (!!) Isac otti tilanteen haltuun ja kätteli koko porukan läpi.

ylexpopoulu3ylexpopoulu4
Kaksi alinta kuvaa ©Sita

Backstage-kierroksen jälkeen osa porukasta jäi vielä kuuntelemaan konserttia, mutta mun piti siirtyä jo kotiin vaihtamaan vaatteita, sillä seuraavana oli vuorossa serkun ylioppilasjuhlat. Illalla halukkaat pääsi myös Apolloon bilettämään YleX:n porukan kanssa, mutta kiireisen päivän jälkeen mulla kovasti jo houkutteli oma hiljainen makkari.

Isot kiitokset VisitOulun Karoliinalle ja meidän bloggariporukalle kivasta päivästä! ♥

8 kommenttia:

 1. Oli kiva tavata, ja päivä oli kyllä ihan mieletön! Upea sää vielä kruunasi päivän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös! :) Sää ei ois tosissaan voinut olla parempi! :)

   Poista
 2. Vaikuttipa kivalle päivälle :)!

  VastaaPoista
 3. Kiitos sulle, kun olit mukana! ;>
  -Karo/VisitOulu

  VastaaPoista
 4. oi, vähän ollut varmasti mahtava päivä! Onko tää joku ihan perinne jo et VisitOulu järjestää tällasen joka vuosi, vai onko tää ensimmäinen kerta? Olispa mahtava päästä joskus mukaan, itsekkin kun Oulusta olen.


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on pari vuotta sitten järjestetty muutamia, mutta sit on ollut taukoa. Eli en tiedä voiko perinteeksi kutsua. Kannattaa Facebookista tsekata sellainen ryhmä kuin Oululaiset bloggaajat, siellä näitä tapahtumakutsuja tulee aina jaettua :)

   Poista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!