Juhannus Illissä | Kissanpäiväkimara: Juhannus Illissä

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannus Illissä

juhannusiijokijuhannus5iijoki2juhannus3juhannus2omenankukkiasaunavihtariisipuurojuhannus4

Vaikka viime viikot on olleet kylmiä ja sateisia, saatiin juhannusviikonlopulle onneksi myös lämpöä! Me vietettiin juhannusta mun vanhempien luona hyvän ruuan, rentoutumisen, soutelun, saunomisen ja valokuvauksen merkeissä. Nukuttiin J:n kanssa pari yötä mun isän vanhassa teltassa, viimeöisestä sateesta huolimatta pysyttiin lämpiminä ja kuivina. Bella viihtyi mun sylissä suurimman osan viikonlopusta, ja mulla oli kerrankin aikaa paijata pikkuista oikein kunnolla. Yritettiin myös käydä heittämässä talviturkit jokeen, mutta saatiin nippa nappa varpaat kasteltua ja todettiin, että sauna on kivempi. 

Huomenna on taas aika palata arkeen. Meidän viikko alkaa eläinlääkärille soittelulla, sillä Senni sai ilmeisesti epileptisen kohtauksen perjantaina. Kohtaus meni onneksi nopeasti ohi ja Senni pysyi tajuissaan koko ajan, mutta mennään tarkempiin tutkimuksiin vielä, jotta saataisiin vähän selvyyttä sille, mikä tuon takana voisi olla ja mitä jatkossa pitää tehdä. 

Muuten on seuraavat pari viikkoa onneksi rennompaa ohjelmaa. Tasaiseen toimistorytmiin totuttelu on näköjään ottanut multa aikansa, yöeläjä kun olen. Opin koko ajan töissä lisää, mikä ottaa oman osansa energiasta. Lisäksi viime viikkoina on viikonloputkin olleet täynnä ohjelmaa, joten ihan sellainen totaalirentoutuminen on jäänyt ennen juhannusta vähiin. 

Miten teidän juhannus sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!