MUISTUTUS! | Kissanpäiväkimara: MUISTUTUS!

perjantai 5. kesäkuuta 2015

MUISTUTUS!

Hoi oululaiset! Muistakaahan tulla huomenna SuperPark Areenalle kirppistelemään!

bloggaajien kirppis 2015 Oulukirppis

Me ollaan Sitan kanssa pöydissä 101 ja  124! Mulla tulee myyntiin iiiiiiiiiso kasa vaatteita koossa L-XL ja 44-48. Muutamia kenkiä koossa 37-39, laukkuja ja randomia sisustuskamaa! Bloggareiden lisäksi paikalla on muitakin myyjiä, valtaosa 140 pöydästä on varattu. Me ollaan paikalla molempina sekä lauantaina että sunnuntaina, eikä säänkään vaihtelut pääse häiritsemään myyntiä, sisätiloissa kun ollaan! 

Kannattaa ehdottomasti tulla paikalle, viime vuosina tavara on myynyt kuin häkä! 

6 kommenttia:

 1. Onko sielä paljon sakkia😂😋 kannattaako tulla 1h ajomatkan päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamusta oli aika paljon! Sit hiljeni iltapäivää kohden. Kannattaa toki tulla huomenna tsekkaamaan vielä pöydät, itsellä ainakin tulee tavaraa, jota ei vielä tänään ollut myynnissä :)

   Poista
 2. Mitä olit mieltä tapahtumasta, kannattiko osallistua myyjänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kyllä todeta, että sekä asiakkaita että myyjiä oli tosi vähän. Onneksi bloggarit ei joutuneet maksamaan täyttä 50€ pöytähintaa koko viikonlopulta. Tapahtuman markkinointi oli selkeästi epäonnistunut :/ Mulla kävi onneksi tuuri ja sain suurimman osan kamositani myytyä, mutta paremman hinnan olisin saanut, jos porukkaa olisi ollut enemmän. Nyt myin tavaroita ihan polkuhintaan, tyyliin lähes käyttämättömät nahkakengät parilla eurolla ja käyttämätön juhlamekko (laput kiinni) kympillä. Toisilla ei tavara liikkunut yhtään, vaikka hinnat oli vieläkin pienemmät.

   Nythän toi tapahtumakokonaisuus onkin sit typistetty niin, että elokuun loppupuolella järjestetään vain yksi kirppari, sekin yksipäiväinen. Näissä parissa ekassa kun ei myyjiä tai asiakkaita juuri ollut.

   Poista
  2. No joo, ideana ihan loistava mutta monesta paikasta olen lukenut vähän huonoa palautetta järjestelyistä.. Olis kyllä kiinnostanut tulla myymään, mutta toi viidenkympin hinta on kyllä liian korkea. Ehkä nuo järjestäjät ois nyt vähän oppinut näistä ekoista viikonlopuista jotain, ja tästä saatais vielä kehiteltyä toimiva mallI!

   Poista
  3. Mä vähän veikkaan, että tapahtumaa ei tuollaisena viikottain toistuvana enää järjestetä, mutta jospa edes yksittäisiin kirppiksiin osattaisiin jatkossa panostaa enemmän! :)

   Poista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!