Päivän asu #12 -- Crop top ja käärmeennahkatossut | Kissanpäiväkimara: Päivän asu #12 -- Crop top ja käärmeennahkatossut

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Päivän asu #12 -- Crop top ja käärmeennahkatossut

Ensinnäkin, iso kiitos kaikille eiliseen postaukseen kommentoineille! ♥ Ootte ihania!

Tässä voitaisiinkin sitten ottaa tarkempaan esittelyyn tuo eilisessä postauksessa vilahtanut asu, jossa kiertelin eilen J:n kanssa asioilla. Pari kesän alelöytöä ja vanhoja suosikkeja sulassa sovussa. Lisänä tuo löysä, solmittava toppi, joka jättää sen pelätyn kaistaleen vatsaa näkyviin, iiks! Tuo on ollut mulla kaapissa jo ties kuinka kauan, mutta vasta eilen sisuunnuin sitä käyttämään julkisesti.

Alan pikkuhiljaa tottua uuteen tukkaankin, ja tää ei onneksi älyttömiä vaadi edes laittamista. Föönaa vaan pesun jälkeen pää alaspäin kuohkeaksi tai laittaa muotovaahtoa ja hitusen suolasuihketta, niin saa kivat, sekaiset pienet laineet aikaan.

croptop3

Neuletakki - Zizzi
T-paita - Ellos
Farkut - Asos
Kengät - Vagabond
Laukku - Deena&Ozzy

croptop

Tällä kertaa halusin ihan tietoisesti taas valita päälleni jotain, mikä menee taas vähän mukavuusalueen ulkopuolelle, joten kokosin asun tuon t-paidan ympärille. Korkeavyötäröiset farkut oli just passelit niin väriltään kuin korkeudeltaan tuon topin pariksi. Ja koska tää Suomen kesä on ollut niin ihana (sarkasmikyltti tähän), päälle pääsi myös Zizzin alesta vajaalla 11 eurolla mukaan lähtenyt neuletakki. Myös kengät on alelöytö. Eksyin yhtenä päivänä Stokkalle töiden jälkeen, ja bongasin nuo loaferit, jotka suomuisesta ulkomuodostaan huolimatta on yllättävän mukavat jalassa, sillä sisäpuoli on sileää nahkaa. Viihdyin noissa vaatteissa yllättävän hyvin, mutta ehkä ensi kerralla valkkaan toiset housut, sillä nuo on näköjään jäämässä vähän isoiksi...

croptop3vagabond

Pakko muuten hehkuttaa tähän väliin, että mä pääsen tänään vihdoin taas lenkille! Jalan tulehdus on saatu taa kuriin, ja varovasti pääsee liikkumaan muutenkin, kuin pakollisia autolta toimistolle ja takaisin -matkoja ja muuta arkiliikkumista. Alan olla jo aika kypsä kaikenmaailman lääkekuureja, joten toivotaan, että tuo nyt pysyisi kunnossa!

Mä tässä illan mittaan kuvaan myös vihdoinkin ihan valmiin olohuoneen, niin päästään vertailemaan kunnolla, millainen muutos täällä on tapahtunut kevään ja kesän mittaan!

Kivaa alkanutta viikkoa! Toivottavasti maanantai kohtelee teitä hyvin.

4 kommenttia:

 1. Ihana lukea sun blogia ja saada suurta inspiraatiota siusta. Oon aina ollut todella epävarma itsestäni ja ajatellut, että kukaan ei voisi aidosti rakastaa minua tälläisenä. Ongelmanihan ei ole se, etteikö muut rakastaisi minua tälläisenä, vaan että rakastanko itse itseäni tälläisenä. Vaikka liputan #bodypositive:n puolesta, niin en osaa aina itse suhtautua itseeni hyväksyvästi. No mutta, pienin askelin. Kiitos, että olet olemassa :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, KIITOS! <3 Itsensä hyväksyminen on monelle yllättävän vaikea, mutta kun sen oppii, se on yksi palkitsevimmista jutuista ikinä! Pienistä teoista se alkaa!

   Poista
 2. Luin muutaman postauksen taaksepäin sun blogia ja on kyllä pakko tulla kommentoimaan ja kertomaan kuinka ihanan positiivisesti kirjotat! Sun blogi on ihanan positiivista ja inspiroivaa luettavaa. Kirjoitat tosi aidosti ja iloisesti ja kaikin puolin tykkäsin kyllä sun teksteistä :) ja tosi kivat kengät näissä asukuvissa, ja muutenkin ihana asu :)

  http://juli-aaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!