Välähdyksiä kesästä | Kissanpäiväkimara: Välähdyksiä kesästä

tiistai 18. elokuuta 2015

Välähdyksiä kesästä

greencrows

Vaikka meneillään on kesän lämpimin viikko, mun mieli alkaa jo väkisinkin siirtyä syksyyn. Tää kesä on kieltämättä ollut aika rankka, sillä vaikka pitkin kesää on tapahtunut paljon ihania asioita ja olen saanut viettää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa, on joukkoon mahtunut myös stressiä syystä jos toisestakin. Päälle vielä kylmä ja pimeä sää ja työharjoittelu, niin voin myöntää ihan suosiolla, että lokakuun alussa häämöttävä työharjoittelun loppu ja vapaammat aikataulut tuntuu aika houkuttelevalta.

Kuluneen kesän aikana oon viettänyt aikaa enimmäkseen Oulussa, kavereita treffaillen, töitä tehden ja ihan tavallista arkea eläen. Suunnitelmissa oli alunperin lenkkeillä ja pyöräillä paljon, mutta jalkaa vaivanneen sitkeän tulehduskierteen takia suurin osa kesästä meni liikuntakiellossa ja antibiootteja syöden. Nyt jalka alkaa taas vihdoin olla kunnossa, mutta liikunnan aloitan hyvin varovasti vasta, kun iho on täysin palautunut. Aion myös uusia ihan kaikki sukat mitä mulla on, mahdollisesti osa kengistäkin menee vaihtoon.

froyostrawberryporridgeSiili2

Sateisen kesän ja liikuntakiellon ansiosta oon joutunut etsimään muuta tekemistä sisätiloista, ja monen muun tavoin onnistuin minäkin hurahtamaan värityskirjoihin. Ranne ja niskat jumissa, mutta pakko värittää. Oon myös lukenut paljon, ja viime viikonloppuna multa lähtikin niin sanotusti mopo käsistä, kun Akateemisessa kirjakaupassa oli roppakaupalla kirjoja -80% alennuksessa. Elämäkertakirjallisuutta, pari kirjaa tulevaa oppariurakkaa silmällä pitäen, valokuvauskirja... Sain seitsemän kirjaa 41 eurolla, kun normaalihintaisena olisin maksanut jo yhdestä kirjasta 44 euroa. Kelpaa!

11910364_452716868232816_214660893_n11809702_998287460235885_1841352559_n


Ehkä isoin stressin aiheuttaja kesän mittaan on ollut meidän Senni. Mainitsinkin jo aiemmin, että Senni sai juhannuksena epileptisen kohtauksen. Sen jälkeen kohtauksia on tullut kolme lisää, ja koska eläinlääkärin tutkimuksissa ei löytynyt mitään muuta selitystä kohtauksille, saimme diagnoosiksi epilepsian. Nyt Sennillä on aloitettu loppuelämän kestävä, pysyvä lääkitys. Tämä syksy menee seuraillessa, miten Senni sopeutuu lääkitykseen, onko sairaus päässyt vaikuttamaan luonteeseen esimerkiksi arkuuden tai aggressiivisuuden merkeissä ja ylipäätään miten Sennin kunto edistyy nyt. Toivottavasti me saataisiin kuitenkin pitää Senni luonamme vielä mahdollisimman pitkään!

11349261_746978675430421_1404910284_n


Syksyltä muuten mä odotan niitä muutamia kursseja, mitä mun pitää suorittaa vielä koulussa, oppariprojektin aloitusta ja kynttilöiden valossa tunnelmointia pimenevissä illoissa. Lokakuussa matkustan pariksi viikoksi Walesiin taas, ja marraskuun lopussa me karataan J:n kanssa Thaimaan Krabille pimeydeltä ja kylmyydeltä piiloon. Ei voi valittaa, aika kiva syksy tiedossa siis! :)

6 kommenttia:

 1. Vieläköhän siellä olisi kirjoja alennuksessa... Mukava syksy sinulla tiedossa, en ihmettele että odotat jo sitä :) Kylmä kesä on masentanut minuakin, sillä ajattelin että kun olen työttömänä, ehdin maata rannalla ja tehdä vaikka mitä. No, eipä ole oikein säät suosineet ja nyt sitten alkaa jo työtkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä katsomassa! Mä kun kävin itse tuolla sunnuntaina, niin hyvinkin voi vielä jotain olla :)

   Poista
 2. Voi, mitä ihania kuvia! :) Mukavan kuuloiset syyssuunnitelmat sinulla. Pääsispä itsekin Thaimaahan lomailemaan - matkakuume nousee! ♥ Itsekin odottelen juuri niitä kynttilänvalossa tunnelmoituja iltoja. Syksyä parhaimmillaan! ♥

  VastaaPoista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!