Mick's VIP-ilta ja alekoodi nettikauppaan | Kissanpäiväkimara: Mick's VIP-ilta ja alekoodi nettikauppaan

perjantai 18. syyskuuta 2015

Mick's VIP-ilta ja alekoodi nettikauppaan

Perjantaita! Mä olen viettänyt tämän päivän visusti sisätiloissa, sillä vettä on tullut kuin saavista kaatamalla. Onneksi pidin muutenkin etäpäivää töistä, niin ei tarvinnut kastua kaupungilla.

micksoulu8micksoulu3

Eilinen ilta sujui mukavissa merkeissä, kun pääsi pitkästä aikaa tapaamaan muita oululaisia bloggaajia. Mick'sissä vietettiin taas kanta-asiakkaiden VIP-iltaa, ja meitä bloggareita oli kutsuttu etukäteen kuvaamaan valikoimaa ja tutustumaan tämän syksyn ja talven trendeihin. Ilta sujuikin takkeja ja ponchoja sovitellen ja tuttujen kanssa jutustellen. Paikalla oli myös DJ, Amarillo tarjosi ruokapuolen (oli muuten ihan superhyviä pulled pork -slidereita ja rocky roadia!) ja nähtiinpä me muotinäytöskin.

micksoulu2
Ketjupäällikkö Mervi ja myymäläpäällikkö Riikka.
micksoulu4
Sarkku.

Mick'sin ketjupäällikkö Mervi Ketolainen esitteli meille muutamia tärppituotteita syksyn ja talven valikoimasta. Mick'sin valikoimassa näkyy tänä syksynä tosi paljon graafisia printtejä, ponchoja ja sellaista boheemia 60- ja 70-lukujen fiilistä. Yksi poncho lähti itseasiassa munkin (ja kahden muun bloggarin) mukaan. Jäin vielä miettimään tuota siksak-kuvioistakin ponchoa, sillä nyt ostamani on vähän paksumpi. Pieniä paloja nähtiin myös miesten valikoimasta, ja täytyy sanoa, että pitkästä aikaa siellä näkyi oikeasti uusi juttuja, kuten pitkän mallisia, oversize-paitoja. Oma suosikki esitellyistä miesten tuotteista oli tuo alimmassa kuvassa näkyvä neule, jonka voisin ihan hyvin nähdä J:nkin päällä.

micksoulu5micksoulu6micksoulu7

Mick'sillähän on ollut vajaan vuoden käytössä myös verkkokauppa, johon me saatiin VIP-illan kunniaksi tarjota lukijoille alekoodi. Koodilla SYYSBLOGI20 saa kaikista normaalihintaisista tuotteista 20% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa 30.9. saakka. Jos tuotteet tilaa Oulun tai Zeppeliinin myymälään, ei toimituskulujakaan tarvitse maksaa. Verkkokaupan valikoimaa pääsee selaamaan täältä.

micksoulu
Oikealla Pinja.

Illan seurasta erityiskiitokset Sarkulle, Heidille, Ennille ja Pinjalle!

10 kommenttia:

 1. Määki mietin , että ohuempi poncho ois kyl myös kiva hankkia! :) kiitos itsellesi mukavasta seurasta! Toivottavasti pian uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja tuo ohuempi siksak-kuvioinen on itseasiassa edullisempikin kuin tää paksumpi versio :)

   Poista
 2. Olipa kyllä niin kiva ilta- kiitos seurasta!:) sun ostama ponco oli niin ihana, että jäi vähän harmittaan etten ite sovittanu niitä.:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla pitää käydä hakemassa se :D

   Poista
 3. Samaa neulepaitaa kattelin, jos sais miehen sovittamaan sitä liikkeeseen. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 4. Mun kaverilla on toi siksak-kuvioinen ja se on kyllä siisti! Hahaha, te ja teijän ponchot <3 naurattaa vieläki ku kaikki otti sen saman :D

  VastaaPoista
 5. Siis missä tuo Micks on nykyään Oulussa?! Luulin ettei sitä oo enää?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entisen Andiamon tiloissa, eli ihan vaan Kauppurienkadun toisella puolella entiseen paikkaan nähden. Keväällä muuttavat uuteen kauppakeskukseen :)

   Poista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!