Parisuhdeviikonloppu | Kissanpäiväkimara: Parisuhdeviikonloppu

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Parisuhdeviikonloppu

laidback

Joskus sitä vaan kaipaa tällaisia rentoja viikonloppuja oman kullan kainalossa. Me oltiin J:n ja velipojan kanssa perjantaina Raahessa juhlimassa serkun 30-vuotissynttäreitä ja eilen piipahdettiin vielä kummipojan 3-vuotisjuhlissa. Muuten ollaan keskitytty viettämään aikaa kotosalla ilman sen kummempia aikatauluja. Tekee erittäin hyvää viettää vähän parisuhdeaikaa, etenkin, kun tämä syyskuu on melkolailla sinkkuilua. J oli tämän viikon suurimmaksi osaksi Liettuassa. Ensi viikosta iso osa menee myös erillään, kun J lähtee mökille metsästämään ja mä jään kotiin töihin. Ja sunnuntaina J lähteekin kahdeksi viikoksi Saksaan. Mulla on alle kuukausi työharjoittelua jäljellä, ja lähdenkin itse taas Walesiin lokakuun alussa reiluksi kahdeksi viikoksi. Aika tuntuu menevän ihan hurjan nopeasti! Walesista palaan lokakuun 26. päivä, jonka jälkeen mulla on kolme viikkoa koulua ennen Thaimaan reissua J:n kanssa. 

comics

Tässä viikonlopun aikana me ollaan sitten muunmuassa saunottu yhdessä, lueskeltu sarjiksia (mulla on monen viikon Aku Ankat rästissä!) ja puhuttu asioista laidasta laitaan. Meillä on vähän raskaita päätöksiä mietittävänä Sennin epilepsian suhteen, kun Sennin käytös on viime aikoina alkanut muuttua pelokkaaksi, rauhattomaksi ja jopa aggressiiviseksi. Maanantaina aamulla on eläinlääkäriaika, ja siellä tulee varmasti vielä enemmän infoa mahdollisuuksista, mutta tällä hetkellä on kuitenkin pakko miettiä pahintakin vaihtoehtoa, sillä huolena on myös kissojen ja ihmisten turvallisuus, kun Senni on alkanut rähistä kissoille ja kerran yrittänyt purra muakin.

tomosushitortillas

Yksi panostuksista tässä viikonlopussa on ollut myös ruoka. Ollaan käyty sushilla ja tehty itse tortilloja. Tänään syödään pesto-mozzarella-kanasalaattia ja yöksi laitetaan pulled pork uuniin hautumaan. Reseptejä voisin jakaa täällä blogissakin, jos vain kiinnostaa? Illaksi suunnataan vielä leffaan katsastamaan Kätilö. Elämältä kaiken sain pitäisi myös käydä katsomassa tässä lähiaikoina, vaikka olenkin kuullut, että se on monelle ollut vähän pettymys.

Mitäs teille kuuluu?

2 kommenttia:

 1. Mekin käytiin poikakaverin ja hänen äitinsä kans kattomassa perjantaina tuo Kätilö. Oli aika julma leffa :D Hirvee sushihimo iski näitä kuvia katellessa :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä itseasiassa muuttuikin lauantaina suunnitelmat ja leffa jäi välistä. Mutta pitää tosiaan käydä toiste katsomassa! Sushi on kyllä <3

   Poista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!