Porthkerry Country Park, Barry | Kissanpäiväkimara: Porthkerry Country Park, Barry

keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Porthkerry Country Park, Barry

Nyt kun takana on pari päivää Suomessa, on ihan kiva palata takaisin Walesiin kuvien muodossa. Eräänä päivänä lähdettiin junalla Barryyn, jossa tavattiin lisää sukulaisia ja käytiin kiertelemässä Porthkerry Country Parkissa. Lämmin sää, suklaajäätelöön sotkeutunut neule, ihanat ihmiset ympärillä ja mahtavat maisemat. Niin ihana päivä. ♥

porthkerry1porthkerry2porthkerry3porthkerry4

Porthkerryssä on ihan valtavan kokoinen kivinen ranta, puistoa, pieni kahvila, vanha viadukti ja jonkin sortin golf-mahdollisuuksiakin. Tuolla on kuulemma maailman toiseksi suurin vaihtelu vuorovesissä, joten rannalla on paikoitellen aika paljon korkeuseroja. Me vietettiin tuolla pari tuntia kivikossa kiipeillen ja viaduktin alla seikkaillen. Oli ihan hyvä, että nähtiin kyistä varoittava kyltti vasta autolle palatessa, muuten olisin ollut aivan liian vainoharhainen jokaista rasahdusta kohtaan. Ja hei, bongasin tuolla elämäni ensimmäisen fossiilin! 

porthkerry5porthkerry6porthkerry7

Mulla on edessä muutama aika raskas päivä, mutta palailen blogin pariin aktiivisemmin lähipäivinä esimerkiksi suosikkilöytöjen kanssa. Ihanaa viikkoa teille muille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!