Oulun bloggaajien pikkujoulut | Kissanpäiväkimara: Oulun bloggaajien pikkujoulut

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Oulun bloggaajien pikkujoulut

oulunbloggaajat5
©Sarianna
oulunbloggaajat4

Vajaat pari viikkoa sitten kokoonnuttiin taas oululaisten bloggaajien kesken illanviettoon, tällä kertaa pikkujoulujen merkeissä. Oulun Arkkitehtikillan Kiltatalo tarjosi meille mukavat ja erittäin kauniit puitteet illalle. Kiltatalo on tosi kätevällä paikalla juhlia ajatellen, aivan keskustan tuntumassa Pikisaaressa. Me itseasiassa J:n kanssa mietittiin tätä yhtenä vaihtoehtona meidän hääpaikaksikin viime vuonna.

Pakko vielä erikseen kehua, miten hienoksi Eve oli saanut paikan ihan yksinkertaisilla koristeilla! Tykkäsin ihan hulluna tuosta maanläheisestä fiiliksestä. Muutenkin Eve ja Tiina oli nähneet paljon vaivaa illan organisoinnissa, kiitokset siitä vielä!  

oulunbloggaajat6
©Sarianna
Illan aikana ehdin taas juttelemaan monien uusien kasvojen kanssa ja viettämään laatuaikaa niiden vanhojen tuttujen kanssa. Näissä bloggaajien kokoontumisessa onkin ehdottomasti parasta se, miten pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja jakamaan ajatuksia bloggaamisesta "kollegojen" kesken, sillä monesti bloggaamisessa on paljon sellaista, minkä ymmärtää vain toinen bloggaaja.

oulunbloggaajat3oulunbloggaajat2

Pöydät notkuivat hyvää ruokaa niin että osa sai vielä herkkuja kotiin asti. Puistokavhila Makia sponssasi meille aivan taivaallisia pieniä leivoksia ja Cloettalta saatiin suklaata ja pähkinöitä. Lisäksi tuotiin nyyttäriperiaatteella suolaisia naposteltavia. Miten se tahtookin olla, että nyyttäreissä ruokaa on aina ihan sikana? Itsehän vein tuonne tällä kertaa vain astiat ja lautasliinat, kun en ole mitenkään keittioihmisiä.

oulunbloggaajat1glitteroulu1

Pikkujoulujen hengessä jokainen sai mukaansa myös goodiebagin, jotka sisälsi Glitterin korusetin sekä hupullisen tuubihuivin ja 20 euron arvoisen lahjakortin uuteen oululaiseen ravintolaan, Sticky Wingersiin. Make Up Store sponsoroi lisäksi palkinnon arvontaan, jossa onni suosi Lindaa.

oulunbloggaajat7
©Sarianna
Pikkujouluissa mukana olivat:  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!