Pikkujouluasuja Zizziltä | Kissanpäiväkimara: Pikkujouluasuja Zizziltä

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Pikkujouluasuja Zizziltä


Jokos siellä on pikkujouluja juhlittu? Onko vielä asu hakusessa? Kävin tuossa viime viikolla taas Oulun Ideaparkin Zizzissä tsekkailemassa heidän valikoimaansa yhteistyön merkeissä. Zizzissä vietettiin kanta-asiakkaiden klubipäivää Dazzling Divas -teemalla, ja niinpä mäkin katselin pikkujouluihin sopivia asuja tuoreesta valikoimasta. 

zizzioulu6zizzioulu5

Yksi mun suosikkijutuista Zizzissä ylipäätään on se, että liikkeessä järjestetään säännöllisesti kaikkea pientä kivaa asiakkaille. Klubipäivinä kanta-asiakkaat saa alennuksia ja tarjolla on pientä purtavaa, lisäksi on erilaisia arvontoja... Viime keväänä Zizzissä oli valokuvauspäivä, jossa halukkaat saivat uuden lookin ja pääsivät ammattilaisen valokuvattavaksi. Muuttumisleikkiin on päässyt osallistumaan kerran tuon päivän jälkeenkin, ja kaikenlaista jännää on vielä tulossakin! Zizzissä vallitsee muutenkin aina tosi kiva tunnelma ja palvelu on tosi henkilökohtaista ja aktiivista, vaikka halutessaan saa katsella tarjontaa ihan rauhassakin ilman myyjän silmiä selässä.

zizzioulu7

Mutta, niihin pikkujouluasuihin. Kimallusta, glitteriä ja mustaa näkyy perinteiseen tapaan paljon myös Zizzissä, mutta itselle tämän joulun yllättäjä värinä on ollut tuollainen pehmeä vanha roosa, joka passaa kyllä yllättävän hyvin talveenkin! Koottiin valikoimasta kolme erilaista asua, jotka kaikki käy niin pikkujouluihin kuin vaikka uuden vuoden viettoon.

zizzioulu3

Perinteisempää pikkumustaa edustaa tämä a-linjainen, pitsihihainen tunika, joka kyllä menisi pituutensa puolesta ihan mekkonakin. Mukavan ilmavasta tunikasta on tarjolla myös viininpunainen vaihtoehto, ja tätä voi käyttää niin vyön kanssa kuin ilmankin. Tässä alaosassa ei nyt erotu käytännössä ollenkaan noiden housujen pitsikuviointi ja sivusaumojen helmet, mutta ne kyllä toimi tuossa asussa erittäin hyvn. Housut oli myös superjoustavat, eli niissä on mukava bailata vähän enemmänkin! 

zizzioulu2

Vähän tyttömäisemäpänä vaihtoehtona on saatavilla esimeriksi tämä kevyt, empirelinjainen mekko. Mä testasin kesällä saman tyylistä, mutta pidempää vaaleansinistä mekkoa kesällä Zizzissä, ja nyt mua vähän harmittaa, että se jäi silloin kauppaan. Tämä mekko tuntui hengarissa tosi kesäiseltä, mutta yhdistettynä nahkajakkuun ja mustiin sukkahousuihin liika keveys kyllä katoaa. Sinänsä erittäin monipuolinen väri, ei tarvitse miettiä jääkö mekko isoksi osaksi vuotta käyttämättä liian kesäisen tai liian talvisen lookin takia. Jos tuo vanha roosa kuitenkin tuntuu oudolta väriltä itselle, niin tätäkin mekkoa on saatavana myös mustana. 

zizzioulu1

Vähän yllättäen tämä biker-tyylinen asu nousi mun suosikiksi. Nuo keinonahkahousut multa löytyykin jo itseltäni. Vaikka ajatuksen tasolla oon vähän vierastanut sitä, että yhdistäisin ne nahkatakkiin, tän sovittelun jälkeen voisin sen hyvinkin tehdä! Kun yläosa on muuten löysä, niin ei pääse syntymään ikäviä vaikutelmia makkarankuoristakaan. Vähän rokimpaa kuin mun normityyli, mutta tykkään erittäin paljon! 

Tässä lähipäivinä näette myös sen, mitä mulla oli päällä oululaisten bloggaajien pikkujouluissa! Joulukuussa olisi suunnitelmissa järjestää jotain kivaa teille lukijoillekin yhdessä Oulun Zizzin kanssa, eli sitä odotellessa! :) 

Joko teillä on pikkujouluasut hankittuna? 

6 kommenttia:

  1. Tuo kolmas munkin suosikki! Zemppaa/ antaa särmää tässä harmaassa säässä 😊

    VastaaPoista
  2. Ihana Tiina!! Upeita asuja!! Samaa mieltä että vanha roosa sopii myös talvipukeutumiseen! :)

    VastaaPoista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!