Joulun tunnelmaa | Kissanpäiväkimara: Joulun tunnelmaa

maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulun tunnelmaa

Joulu

Mites teidän joulu on mennyt? Mä tulin jakamaan muutaman jouluisen kuvan ja kertoilemaan vähn kuulumisia. Me vietettiin joulu perinteiseen tapaan rauhallisissa merkeissä. Aamulla J:n vanhempien luona, sitten illaksi Iihin mun vanhempien luo. Märästä ja sateisesta säästä huolimatta maassa oli onneksi edes vähän lunta, ja aattona iltapäivällä päästiin ajomatkalla ihastelemaan ihan törkeen komeeta kuutamoa. Aatto meni monessa mielessä rennommin kuin aiemmin, mä esimerkiksi luin jouluevankeliumin tänä vuonna ekaa kertaa lattialla istuen enkä pöydän päässä seisten.

Joulu2

Lahjojen suhteen musta on tätä nykyä paljon kivempaa lahjoa muita, ja oonkin erittäin tyytyväinen tänä vuonna antamiini lahjoihin. J sai multa uuden repun, Calvin Kleinin boksereita, puukon ja kirjan. Molempien meidän vanhemmille hankittiin sisarusten kesken lahjakortit ravintolaan. Pikkusisko sai korostus- ja varjostuspaletin ja siveltimiä, pikkupojille ostimme Legoja ja niin edelleen. Itse sain muun muassa maailman ihanimmat villasukat ja hiusnaamion, laadukkaat kuulokkeet lenkkeilyä varten sekä Polar Loop 2-rannekkeen. Itseäni hemmottelin vielä ostamalla vihdoinkin Sinkkuelämää-boksin.

Joulu3

Saatiin pitkästä aikaa ottaa ihan kunnolla rennosti jouluna, kun J:n ei tarvinnut olla päivystysvuorossa töissä. Ollaankin tässä muutaman päivän aikana muun muassa lenkkeilty yhdessä, paijailtu Bellaa joka kävi yökylässä (apua, miten ihana oli kun oli pitkästä aikaa koira kotona! ♥), vietetty saunailtaa mun vanhempien kanssa ja syöty hyvää ruokaa. J lomailee vielä viikon verran, eli tässä on kivasti vielä tiedossa yhteistä aikaa ennen kuin arki alkaa taas. Tarkoitus olisi tässä viikon aikana vielä uuden vuoden juhlistamisen lisäksi käydä ainakin uimassa ja leffassa. Pitäisi myös väsäillä blogiin pientä koostetta kuluneesta vuodesta, niitä on aina kiva tehdä.

Tällä viikolla on vuosikatsauksen lisäksi tulossa myös yksi aika mielenkiintoinen yhteistyöpostaus, kannattaa pysyä kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!