Rauhallista joulua! | Kissanpäiväkimara: Rauhallista joulua!

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Rauhallista joulua!

Joulu2015_2

Nyt on koti siivottu, lahjat hankittu ja paketoitu ja kuusi koristeltu. Huomisen tuliaiset on kokkailtu ja piparit paistettu. On siis aika rauhoittua joulun viettoon, rentoutua ja nauttia yhteisestä ajasta perheen kanssa! Luvassa on hyvää ruokaa, saunomista, lahjoja läheisille ja naurua. J pääsee myös avantoon, mä en edelleenkään siihen suostu. Toivottavasti saataisiin vielä kunnolla lisää lunta, tän iltapäivän lumisade vaikutti jo aika lupaavalta!

Joulufiilis on ollut kieltämättä vähän kateissa näin lämpimän joulukuun keskellä, mutta eiköhän se sieltä huomisaamuun mennessä löydy. Viimeistään sitten Iissä mun vanhempien luona veljenpoikien riemua katsellessa!

Toivottavasti teillä kaikilla on ihana joulu! Muistakaa nauttia pyhäpäivistä ja ottaa rennosti! Mä palailen blogin pariin jo välipäivinä, tiedossa ois yksi postaus, joka mua meinää vähän jännittää jo etukäteen...! :)

PS: Zizzin lahjakorttiarvonnan voitti anonyymi, joka ilmoitti sähköpostikseen yonselka@gmail.com. Voittaja on saanut tiedon voitostaan jo aiemmin. Onnittelut vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!