Vuosi 2015 paketissa | Kissanpäiväkimara: Vuosi 2015 paketissa

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Vuosi 2015 paketissa

Pistetäänpä kulunut vuosi jonkinlaiseen pakettiin täällä Kissanpäiväkimarankin puolella!

asut2015asut20152

Vuonna 2015 mä kuvasin blogiin varsinaisia asukuvia vain kahdeksan kappaletta. Asukuvat on kuitenkin yksiä mun suosikkipostauksia tehdä, joten aion petrata tässä vielä! Omia suosikkeja vuoden asuista on ehdottomasti tuo eka, kashmiria ja keinonahkaa yhdistelevä asu sekä viides, crop top-asu. Tulevana vuonna panostan paitsi asukuvien määrään, myös siihen, että tulisi useammin käytettyä mekkoja ja hameita!

krabi2porthkerry6

Vuoden paras reissu oli vähemmän yllättävästi Thaimaan reissu, jolla pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni snorklaamaan. Kaksi viikkoa laatuaikaa oman rakkaan kanssa lämpimissä maisemissa tuli myös enemmän kuin tarpeeseen. Vietin lokakuussa myös reilut kaksi viikkoa Walesissa, mutta muutoin pysyteltiin aikalailla kotiseudulla.

strawberryporridge

Vuoden paras päätös oli ehdottomasti työharjoittelupaikan valinta! Mä hain kahta paikkaa, ja sain lopulta valita, kumpaan menen mieluummin. Valinta osui nappiin, ja vietin viisi kuukautta erittäin mielenkiintoisessa työharjoittelussa mainostoimistossa. Samaan paikkaan teen myös opinnäytetyöni ja todennäköisesti työt jatkuvat vielä valmistumisen jälkeenkin.

livingroom4

Vaikka sinänsä mitään valtavia hankintoja ei tänä vuonna tehty, nousee yksi kuitenkin ylitse muiden. Vuoden paras ostos oli uusi sohva, josta käynnistyi olohuoneen muodonmuutos. Viihtyisyys kotona parani ihan huomattavasti! Vaaleanpunainen maali olohuoneen seiniin oli kieltämättä riski veto, mutta voi pojat, tykkään edelleen ihan hulluna!

iijoki2

Vuoden suosituimpia postauksia olivat helmikuinen arvostelu Oloblogit-lehdestä sekä heinäkuinen pohdinta siitä, mitä se #bodypositive oikein onkaan eli saako läski käyttää crop toppia. Näitä vakavampia postauksia on aina kiva tehdä, kun pääsee keskustelemaan teidän lukijoiden kanssa vähän enemmänkin!

tukka7Tsempparit1

Vuoden teemoiksi nousivat uuden oppiminen ja rohkeus kokeilla uusia asioita. Oli kyse sitten uudesta työstä, vihreistä raidoista hiuksissa tai snorklauksesta, vuoden aikana kertyi reippaasti uusia kokemuksia! Vuoteen on mahtunut mukaan myös uudenlaisia blogiyhteistöitä, joista olen ollut erittäin innoissani. Esimerkiksi Oulun Ideaperkin Zizzin kanssa yhteistyö jatkuu vielä tänäkin vuonna.


makiaoulu

Mitä teille jäi mieleen vuodesta 2015?1 kommentti:

  1. Tuossa ensimmäisessä (uusimmassa?) kuvassa näytät kyllä laihtuneelta! Vau :) Ois kiva kuulla sun elämäntaparemontista taas :) -F

    VastaaPoista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!