Vuosipäivä ♥ | Kissanpäiväkimara: Vuosipäivä ♥

maanantai 11. tammikuuta 2016

Vuosipäivä ♥

Tipu1

Tasan viisi vuotta sitten mun kotiin tuotiin tyttö, joka on varastanut mun sydämen ihan täysin. Matilda Moona Mea, eli Tipu. Meri-Lapin eläinsuojeluyhdistyksen pelastama kissa oli peloissaan ja vihainen, eikä varmuutta kesyyntymisestä ollut. Mua kehotettiin varautumaan siihen, ettei Tipu koskaan luottaisi ihmiseen. 

Viisi vuotta myöhemmin Tipu on kulkenut mun mukana läpi neljä muuttoa, kahden nelijalkaisen kaverin menetyksen, tavannut lukemattomia uusia ihmisiä, ollut kiltisti lasten silitellessä ja kiivennyt vieraidenkin syliin. Tipu rakastaa lelujaan ja kurnuttaa onnellisena saadessaan hampaisiinsa pompulan. Tipu osoittaa vahvasti mieltään, kun ruokahuolto ei pelaa juuri silloin kun hän haluaa. Tipu pitää kurissa niin Pepin kuin perhepiirin koiratkin. Siitä pienestä ja pelokkaasta sähisijästä ei ole enää tietoakaan. Tänään Tipu on saanut erityisen paljon pusuja ja hellyyttä. Koska Tipun tarkkaa syntymäpäivää ei tiedä kukaan, tämä päivä on myös sitä. Molemmat kissat onkin viime aikoina saaneet erityisen paljon uusia leluja sekä raapimispuun. Toivottavasti meillä on edessä vielä monen monta yhteistä Tipun kanssa! ♥

Tipu2

Tänään me tavattiin myös Oulun seudun eläinsuojeluyhdistyksen sijaiskotivastaava, ja sovittiin siitä, että jatkossa meillekin voi tulla sijaiskotia tarvitsevia kissoja hoitoon. ♥

3 kommenttia:

  1. Oi upea juttu! Ja ihania kuvia. :3
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  2. Heh, kissat ja ponnarit! Just mietin mihin kaikki ponnarit on joutuneet, kunnes älysin kissojen lelukopan. Siellähän niitä lähemmäs 20 :D ihtepähän tosin jätän niitä lojumaan.

    VastaaPoista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!