Kevättä kohden... -- Zizzi Oulu Ideapark | Kissanpäiväkimara: Kevättä kohden... -- Zizzi Oulu Ideapark

lauantai 6. helmikuuta 2016

Kevättä kohden... -- Zizzi Oulu Ideapark

Käsi ylös, kuka haluaisi jo pukeutua keväisiin sävyihin, raitapaitoihin ja pinkkiin kevään kunniaksi? Valon määrä lisääntyy nyt parhaimmillaan jopa kymmenen minuuttia päivässä, eli ei ihme, että mieli alkaa keventyä. Myös Oulun Ideaparkin Zizziin on alkanut jo tulla kevään mallistoja tarjolle, vaikka materiaalit ovatkin vielä sellaisia, että niissä tarkenee vielä kylmemmilläkin ilmoilla.

zizzikevät6

Torstaina Zizzissä vietettiin taas kanta-asiakaspäivää, ja tytöt olivat järjestäneet muutaman kanta-asiakkaan avulla pienen muotinäytöksen, jossa esiteltiin muutamia tärppejä kevään trendeistä. Väreissä näkyy Zizzillä tänä keväänä paljon valkoista, raikasta pinkkiä ja esimerkiksi kirkasta mintunvihreää. Tarjolla on myös perinteiseen tapaan raitaa niin jakuissa kuin puseroissakin.

zizzikevät5

Näissä kahdessa asussa mun huomioni kiinnittyi ensimmäisenä takkeihin. Mä testailin vastaavantyylistä pinkkiä keinonahkarotsia jo viime keväänän Zizzillä yhdessä valokuvaustapahtumassa, ja tuo miellyttää edelleen kovasti silmää, vaikka omaan arkityyliini se ei ihan istukaan. Farkkutakki mulla on ollut viimeksi ala-asteikäisenä, mutta vähän kieltämättä tekisi mieli käydä sovittelemassa noita taas! Valkoinen väri tuo asuihin kivaa raikkautta kevättä kohden ja piristää kokonaisilmettä huomattavasti.

zizzikevät4

Mulla on tän vuoden tavoitteena käyttää enemmän mekkoja, ja tää printtiversio on kyllä aika kiva! Leveähö vyö korostaa tosi kauniisti vyötäröä. Oon jo pidemmän aikaa myös käynyt hipelöimässä tuota vaaleanpunaista ruutupaitaa, joka on vaan jotenkin tosi hyvä. Zizzillä on keväällä tarjolla myös paljon erilaisia revittyjä farkkuja, joista osassa kulutukset on ihan avonaiset, osassa taas umpinaiset, niin ei kintut jäädy pakkasellakaan.

zizzikevät3

Tää vasemman puoleinen asu oli ehkä mun suosikki näistä esitellyistä asuista. Kaksi huomiota; ensinnäkin, vaakaraita ei levennä, kunhan vaatteen leikkaus on kunnossa, toiseksi, kylläpä näyttää leveät lahkeet kivalta tässä! Kuulun siihen ikäpolveen, joka siinä 13-vuotiaana levitteli kaupassa housujen lahkeita ja valitti, kun ne ei olleet tarpeeksi leveät ja kulki ympäriinsä repaleisissa lahkeissa, joten oon tähän mennessä vähän arastellut leveiden lahkeiden tehdessä paluutaan.... Oikealla puolella taas on jälleen esimerkki yksistä revityistä farkuista. Tuota bomber-takkia on saatavilla harmaan lisäksi myös mustana ja vaaleansinisenä.

Tähän loppuun vinkkaan vielä, että Zizzi on tänään ensimmäistä kertaa auki näin lauantaina kello 20.00 saakka! Kello 18.00 korkataan kuohuvaa, ja helmikuun ajan joka lauantai kello 18.00-20.00 asiakkaat saa ostostensa mukana jotain pientä kivaa lahjaksi! ;)

Joko te hypistelette kevätvaatteita?

4 kommenttia:

 1. Heh, mulla on vähän samat muistot noista leveistä lahkeista. :D

  Hyvältä näyttää asut, itse haluaisin ainakin farkkutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kovasti miettinyt, että pitisi oikeasti hankkia farkkutakki taas, mutta haluaisin itse kyllä ehdottomasti sellaisen version, missä on ne perinteisemmät kaulukset :)

   Poista
 2. Voi niitä aikoja, kun käytin leveälahkeisia ja koristeltuja farkkuja koulussa :) Olen itse nykyään mekkotyttö ja en malta odottaa, että saan kaivaa kaikki kevätmekkoset esiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä kohden mekkojen käyttäminen tosiaan helpottuu onneksi huomattavasti! :)

   Poista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!