Pääsiäisviikon kuulumisia | Kissanpäiväkimara: Pääsiäisviikon kuulumisia

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Pääsiäisviikon kuulumisia

Noniin, jospa sitä näyttäisi itsestään elonmerkkejä taas! Pari viime viikkoa on ollut aika haipakkaa, ollaan muun muassa käyty Ikeassa kahteenkin otteeseen, tavattu ystäviä piiiiitkien taukojen jälkeen, syöty suklaamunia ja pakerrettu esseiden parissa.

Oon jo pidemmän aikaa kaipaillut meidän vanhojen yöpöytien tilalle vähän jotain raikkaampaa vaihtoehtoa. Erilaiset sängynpäädyt on myös viehättäneet silmää, ja jossain vaiheessa bongasin Ikeasta tämän Brimnes-sarjan sängynpäädyn. Tässä on kätevästi samassa paketissa sängynpääty ja säilytystilaa, ja tuonne saa lamppujen ja latureiden johdotkin piiloon. Oon niin tyytyväinen! Tän kanssa meinasi tosin olla aika jännät paikat, kun ei oltu tajuttu ollenkaan katsoa paketin mittoja etukäteen. Otettiin riski ja tää mahtui autoon nipin napin, kun kaadettiin etu- ja takapenkit vänkärin puolelta. Onneksi en ollut yksin hakemassa, kuten uhkasin, ois voinut tulla hätä ensimmäistä kertaa ikinä Ikeassa.

brimnes

Meillä kävi sunnuntaina harvinaisen paljon trulleja! Jossain vaiheessa oli parin vuoden tauko, ettei mun ovella käynyt juuri ketään, koska asuin asunnoissa, joissa lapset ei päässeet rappuun. Mä kyllä tykkään tästä perinteestä, vaikka tänä vuonna J:llä taisi mennä vähän overiksi palkkioiden kanssa (taas). Niitä on nimittäin edelleen aika reippaasti jäljellä, ja vasta jouluna heitettiin edelliset pois... Tänä vuonna suurin osa virpojista oli myös panostanut oksiensa koristeluun jotenkin erityisen paljon! Pajunkissoja vaan oli aika harvassa oksassa, kun silmut ei oo vielä ehtineet aueta... 

palmusunnuntai
pötsi

Tänään me ollaan kahviteltu J:n 30-vuotissynttäreitä J:n perheen kanssa. Mun perheen kanssa juhlistetaan tätä merkkipäivää perjantaina pääsiäislounaan yhteydessä, mutta J sai jo tänään oikeana päivänä lahjansa. Mä oon jo viisi vuotta sitten kesällä, ihan vähän meidän ensitreffien jälkeen, luvannut J:lle että hän saa 30-vuotislahjaksi multa tandemhypyn. Nyt sitten vain odotellaan kesää ja sopivia hyppypäiviä!

Huomenna meillä olisi edessä pakkailuhommia ja leivontaa.  Perjantai menee tosiaan Iissä, jonne ollaan luvattu viedä jälkiruoka perhelounaalle. Samalla viedään myös kissat hoitoon, sillä lauantaina me lähdetään J:n perheen kanssa Teneriffalle viikoksi. Onko jollain vinkkejä siitä, missä ehdottomasti kannattaisi käydä? Meidän hotelli on Playa des Americasissa, mutta ollaan mietitty, josko vuokrattaisiin päiväksi tai pariksi auto ja käytäisiin muuallakin.... Mitkään suomibaarit ei meitä oikein nappaa, niin mieluusti kuultaisiin vinkkejä jostain vähän vähemmän tunnetuista helmistä!

Tässä kaiken kiireen keskellä me myös odotellaan tällä viikolla saapuvaksi tietoa yhdestä jutusta, jota ollaan jännitelty jo parin kuukauden ajan. Tässä olisi mahdollisesti kesän alkuun vähän vipinää tiedossa, jos asiat menee hyvin! :)

4 kommenttia:

 1. Toi sängynpääty näyttää super kivalta!

  Ok, en sais ehkä kommentoida kellekää tähä aikaan, olin eka kirjottamassa tähä vaa jotai ei vuh tms. mutta ehkä se ois ollu vähä levotonta :------D

  VastaaPoista
 2. Vilaflor ehdottomasti ja muut kauniit kylät korkealla kuten San Miguel yms, Teide tulivuori ja tosiaan sen ympäristö ja karun kaunis luonto. Teiden huipulla tuntuu kuin olis jossain Marsissa, on niin kirkasta, pilvetöntä ja yksinkertasta! Mutta tosiaan autoillessa sielä etsikää kivoja paikkoja joissa pysähdellä ja pöristelkää sielä korkeammalla ja keskemmällä saarta ehdottomasti rannikon lisäksi!

  San Cristóbal de La Laguna on kaunis ja vissiin vanhimpia paikkoja saarella.

  Puerto de la Cruz on (kuulemma) parhaita paikkoja, trooppinen ja täynnä palveluita. Mitä pohjoisempaan saarta menee, sen trooppisemmaksi ja rehevämmäksi ja myös sateisemmaksi kait käy ilmasto. Alhaalla on kuivaa ja aurinkoista, aavikkomaista ja kaktuksia yms. Vuorella ja teidellä kuivaa, mäntyä yms metsää. Jännä kuinka yhdellä saarella on kuin näkisi eri vuodenaikoja ja ilmastovyöhykkeitä.

  Sitten, reitti rantaa pitkin Los Cristianos, Los Abrigos, Poris de Abona, ja muut rantakaupungit idässä ovat sieviä. Palmuja ja isoja aaltoja, mustaa rantaa kivikkoineen. Löytyy ihan hiljaisiakin rantoja ilman turisteja!

  Jos on aikaa, kannattaa ottaa joku meriretki delfiinejä bongailemaan. Aina näkynyt luonoon delfiinejä. Kannattaa semmonen retki tai muutenki mikä vaan retki ostaa katumyyjiltä vertaillen, saa paljon halvemmalla kuin hotellilta tai matkanjärjestäjältä ostettaessa. Tingata saa. :)

  Ihana saari! Mahtavaa reissua!

  VastaaPoista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!