Printtirakkautta -- Zizzi Oulu Ideapark | Kissanpäiväkimara: Printtirakkautta -- Zizzi Oulu Ideapark

perjantai 29. huhtikuuta 2016

Printtirakkautta -- Zizzi Oulu Ideapark


Hei, mitä, se on vappu ihan oven takana jo? Täällä Oulussakin alkaa olla jo niin lämmin, että kevyellä takilla ja tennareilla pärjää jo tosi hyvin. Vapuksi on luvattu jopa +16 asteen lämpötiloja ja aurinkoa, mikä helpottaa huomattavasti haalareissa hillumista.

Siirrytäänpä kuitenkin haalareista vähän monipuolisempiin vaatteisiin! Kävin viime lauantaina pitkästä aikaa Zizzillä tutustumassa kevään tarjontaan. Oulun Ideaparkissa vietettiin samaan aikaan myös Spring Fashion -tapahtumaa, jonka yhteydessä Teuvo Loman stailasi muotinäytöksen osallistujat. Zizziltä muotinäytöksessä esiin pääsivät esimerkiksi revityt farkut, farkkutakit ja pitsimekot. Farkkutakit on tänä keväänä näyttäneet freshimmiltä kuin pitkiin aikoihin, ja hankinkin itseasiassa hiljattain ensimmäisen oman farkkutakin sitten seiskaluokan.

zizzikevät7zizzikevät4

Vaikka muotinäytöksessä esille pääsivät enemmän kirkkaat värit, itse liikkeessä mulla pisti enemmän silmään oliivinvihreät ja maanläheiset värit sekä erilaiset printit. Jotenkin tuo sävymaailma yhdistyy mun mielessä ensimmäisenä syksyyn, mutta täytyy sanoa, että nämä toimii kyllä keväässä ja kesässäkin! Tykkän ihan erityisesti noista lappuhaalareista ja napitettavista puseroista. Sisäinen Disney-fanini kiljahti vähän bongatessani tuon J.M. Barrien lainauksen printtinä t-paidasta.

zizzikevät2
Young boys should never be sent to bed. They always wake up a day older.
zizzikevät1

Tämä musta-valkoinen versio puserosta lähti mukaan, ja siitä tulee taatusti yksi kesän suosikeistani. Monikäyttöinen pusero sopii yhteen monenlaisten vaatteiden kanssa, ja viskoosi on materiaalina sen verran armelias, että paitaa ei tarvitse ihan jatkuvasti olla silittämässä. Paidasta on tarjolla myös sinivalkoinen versio. Tuo liivi jäi mun mieleen kummittelemaan sen verran, että tekisi mieli hakea sekin jossain vaiheessa itselleni. Tuota pilkullista mekkoa puolestaan on tarjolla myös sinisenä, mustana ja haaleanharmaana. Malli on todella kaunis, ja kangas laskeutui tosi kivasti päällä, sillä kangas on sen verran raskasta, ettei se sähköisty helposti ja liimaudu kroppaan kiinni.

zizzikevät5zizzikevät6

Kaiken kaikkiaan Zizzin kevätmallistossa näkyy tosi monipuolisesti trendejä moneen makuun, kirkkaista väreistä harmaaseen ja oliivinvihreään, pitsistä revittyyn farkkuun ja kukkaprinteistä geometrisiin kuvioihin. Oma tyylini taitaa tänä kesänä taipua sinne etnisten printtien puolelle, sillä vaikka tosi pitkään olen suosinut yksivärisiä vaatteita, nyt alkaa pikkuhiljaa kaivata vähän muutakin kuin raitaa! 

Miltä teidän kesän tyyli näyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!