Super Breakfast -- Radisson Blu Oulu | Kissanpäiväkimara: Super Breakfast -- Radisson Blu Oulu

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Super Breakfast -- Radisson Blu Oulu

radissonbluoulu3

Siinä missä kotona tyytyy aamupalalla puuroon tai pikaiseen voileipään, on silloin tällöin kohdalle osuvat hotelliaamiaiset ihan erityistä luksusta. Siksi olikin ihan erityisen ihana alku päivälle, kun pääsimme toissaperjantaina muutaman muun oululaisen bloggaajan kanssa tutustumaan Radisson Blu Oulun uudistuneeseen Super Breakfast -konseptiin muiden median edustajien kanssa.

radissonbluoulu4radissonbluoulu5

Uudistuneessa konseptissa on panostettu erityisesti raaka-aineiden laatuun, valikoiman trendikkyyteen ja annoskokoihin. Tarjolla oli esimerkiksi smoothieita pienissä shottilaseissa. Valikoima hotelleissa vaihtelee hieman ympäri Suomea, ja esimerkiksi Oulussa erikoisuutena ovat lohi ja asiakkaan maun mukaisesti valmistetut munakkaat. Muutoin valikoimaan kuuluu esimerkiksi puuroja ja jugurtteja, kasviksia ja hedelmiä sekä leivoksia ja pannukakkuja. Myös esillepanoon on panostettu, ja ruuat olivat tosi kauniisti esillä, ja söpöjä yksityiskohtia löytyi monistakin paikoista aamiaissalista. Aamiaisen kanssa saimme nauttia kuohuvasta viininmarjalehtijuomasta, joka yllätti mut herkullisuudellaan.

radissonbluouluradissonbluoulu2

Jotenkin sitä ei osaa edes ajatella, että joskus voisi aamiaisenkin syödä ulkona, vaikkei matkoilla olisikaan. Brunssiin osaa jo asennoitua, mutta esimerkiksi Oulussakin on kuitenkin hotellien lisäksi useampiakin ravintoloita ja kahviloita, joissa tarjotaan aamiaista. Hotelleistakin saa aamiaisen ostettua, vaikkei yötään siellä viettäisikään. Miksipä ei siis joku kerta aloittaisi päivää ajoissa ja suuntaisi kaupungille nauttimaan pienestä arjen luksuksesta aamiaisen muodossa? Nykyään myös monissa yrityksissä sovitaan erilaisia työtapaamisia aamiaisen merkeissä. Viime aikoina me ollaan myös muiden bloggaajien kanssa tavattu pariin otteeseen heti aamusta, ja kieltämättä siinä saa jotenkin erilaista vauhtia päivään, kun ei veny puolille päivin kotona pyjamassa. 

2 kommenttia:

 1. Oi näyttääpä herkulliselta! Täytyykin käydä testaamassa paikka, joku aamu:)
  http://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! :) Oli kyllä erittäin hyvää!

   Poista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!