Beauty Stage -kuvaukset Oulun Ideaparkin Zizzissä | Kissanpäiväkimara: Beauty Stage -kuvaukset Oulun Ideaparkin Zizzissä

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Beauty Stage -kuvaukset Oulun Ideaparkin Zizzissä

Yksi mun suosikkiasioita Zizzissä on se, että koko liikkeessä vallitsee tosi positiivinen fiilis. Jokainen saa olla juuri sitä mitä on, eikä ideana ole peitellä virheitään vaan korostaa niitä hyviä puolia. Jokaisella on lupa olla trendikäs ja tyylikäs juuri omalla tavallaan. 

zizziphotoshoot10

Tätä positiivista ja kannustavaa fiilistä toteutetaan ihan konkreettisesti esimerkiksi siinä, että Zizzissä järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia, joissa asiakkaat saavat vähän glamouria elämäänsä. On muotinäytöksiä ja muuttumisleikkejä. Viime viikolla Zizzissä järjestettiin toista kertaa Beauty Stage -tapahtuma, jossa kahden päivän ajan asiakkaat pääsivät stailattavaksi ja ammattilaisen valokuvaamaksi. Olin itse kuvattavana lauantaina, ja annoin lookin suhteen ihan vapaat kädet. Lopputulos on huomattavasti romanttisempi kuin mulla yleensä, mutta tosi kiva!

zizziphotoshoot5zizziphotoshoot6

Paikalla oli siis kuvaustiimi ja meikkaaja Saksasta. Zizzin henkilökunta stailasi naiset, ja kampaamoista vastasi oululaisen Studio Ugly Ducklingin Noora. Homman nimi oli se, että asiakkaat pääsivät täysin ilmaiseksi stailattavaksi ja kuvattavaksi, ja mukaan sai vielä parhaan kuvan kotiinviemisiksi. Mitään ostopakkoa tai muita koukkuja ei ollut, vaan ainoa, mikä maksoi, oli mahdolliset lisäkuvat.

zizziphotoshoot4

Musta tällaiset tapahtumat on aivan mahtavia. Plussakokoiset naiset häpeilee monesti itseään ihan turhaan ja välttelee kameroita. On tosi voimaannuttava kokemus saada itsestään oikeasti kivoja kuvia, kun ammattilainen neuvoo mihin katsoa ja miten poseerata. Toki näitä otettiin nopeassa tahdissa, mutta varmasti jokainen sai ainakin yhden tosi edustavan kuvan itsestään. Mun mielestä näissä tapahtumissa tärkein pointti onkin nimenomaan se itsetunnon kohotus.

zizziphotoshoot9

Beauty Stage järjestettiin tosiaan tänä vuonna toista kertaa, ja toivon kyllä kovasti, että ensi vuonna tulee kolmas kerta! Tänä vuonna Oulussa stailattiin ja kuvattiin kahden päivän aikana viitisenkymmentä naista. Se on aika monta hymyilevää naista, ja mun mielestä se itsevarma hymy on kaikkein kaunein mahdollinen asuste!

6 kommenttia:

 1. Näytät hyvältä! :) Harmi kun itse olin reissussa enkä päässyt tänäkään vuonna. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jospa ensi kerralla osuisi aikataulut yksiin :)

   Poista
 2. Onpa taas onnistuneita, yhtä kivoja ku sillon viimeksi! Ps. Nähäänkö viikonloppuna >:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana! <3 Nähään vaan, pittää kattoo aikaa ku tännään haetaan vauva!

   Poista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!