Kesän loppu | Kissanpäiväkimara: Kesän loppu

tiistai 9. elokuuta 2016

Kesän loppu

Eletään jo elokuuta, mitä ihmettä? Tämä kesä tuntuu hurahtaneen ohi ihan huomaamatta. Tuntuu, ettei ole ehtinyt tehdä juuri mitään, kun etenkin koko kesäkuu meni ohi ihan sumussa. Syksyn tullen on ihan kiva saada elämään taas vähän enemmän rutiineja ja säännöllisiä aikatauluja. Koulujuttujen ja muiden arkisten asioiden lisäksi syyskuulle on tiedossa muun muassa pikkusiskon 18-vuotissynttärit, tatuointiaika ja Helsingin reissu vanhan harrastusporukan tapaamiseen, eli pelkkään arkeenkaan ei onneksi tule jumituttua.

Mitäs tässä kesän aikana sitten on oikeasti ehditty tekemään?

Kollaasi1

No ainakin nauttimaan lämpimistä päivistä ja tunnelmasta Oulun kesän isoimmissa musiikkitapahtumissa, Rotuaari Piknikissä ja Qstockissa. Rotuaari Piknikkiin päädyin menemään yksin, vaikka paikan päältä kavereista bongasinkin, Qstockissa hengailtiin miehen kanssa suurimmaksi osaksi kahdestaan.

Vesalan näin kahdesti ja tykkäsin ihan hulluna! Tavallinen nainen ja Ruotsin Euroviisut nousivat heti mun suosikkibiisien joukkoon. Scandinavian Music Groupin oon nähnyt pariin otteeseen ennenkin, ja edelleen se fiilis keikalla on aivan ihana! Anssi Kela oli positiivinen yllätys, sillä vaikka oonkin teini-ikäisenä tykännyt Nummela-levystä ihan hulluna, en nykyisin oo herran tekemisiä hirveästi seurannut.

Näistä neljästä kuvasta kaksi alinta on muuten kuvattu uudella puhelimellani, Honor 7 Premiumilla, ja täytyy sanoa, että en oo vielä kertaakaan omistanut puhelinta, jossa olisi yhtä hyvä kamera!

Kollaasi2

Ollaan myös kuljettu Jekun kanssa paljon erilaisissa paikoissa ja totuteltu juttuun jos toiseen aina venekyydistä vuoheen. Jekku on ihan superreipas, ja koko meidän taloyhtiön lapset on jo ihan rakastuneita häneen. Viimeksi tänään soi ovikello kun naapurin tytöt kyselivät onko Jekku kotona ja saisko sitä silittää.

Meillä on myös metsästelty Pokémoneja, kuten varmaan 90% mun ikäluokan ihmisistä tekee. Törkeen koukuttavaa ja samalla ärsyttävää, kun peli välillä tökkii. Oon huomannut, että esimerkiksi kävelty matka ei kerry oikein, mikä hidastaa munien kuoriutumista, blääh. Pelaan silti!

Kesän aikana on tullut testailtua myös Oulun ravintoloita ja kahviloita ihan urakalla. Esimerkiksi Bacaro Doppion gelatot ja Cafe Pihan burgerit ja vohvelit kannattaa muidenkin testata!

Kollaasi3

Kävin myös kampaajalla viime viikolla hakemassa vähän vaaleampaa ja pirteämpää ilmettä tukkaan. Blondina olo tuntuu aika kivalta, kun väri ei ole aivan platinablondi ja mukana on vähän raidoitustakin. Taitaa mennä jonkun aikaa, ennen kuin tästä mitään radikaaleja muutoksia teen. Hiusten pituudestakin lähti kymmenisen senttiä pois, ja olo on paljon kevyempi!

Kaikenkaikkiaan takana on sellainen kesä, että otan syksyn vastaan ihan mielelläni, toivottavasti kyyti olisi vähän tasaisempaa! Kivojen juttujen joukkoon kun on tosiaan mahtunut raskaitakin päiviä. Ilmassa on jo kirpeyttä ja illat alkaa pimetä. Syksyssä on mulle aina sellaista uusien alkujen fiilistä, ja sama pätee tähänkin vuoteen.

Miten teidän kesä on sujunut?Ps. Mitäs pidätte blogin uudesta ulkoasusta? 

1 kommentti:

  1. Ihana Tiina! <3 tosi kiva tää ulkoasu. Älä jaa auton alle kun pelaat poksua! T Jenna ;)

    VastaaPoista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!